Szabadidő

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztivál

Programdömping vár rátok ezen a hétvégén is. Összegyűjtöttünk párat. Íme:

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztiválMusic Fm Szülinapi Party
Közös ünneplésre hívja hallgatóit a 89.5 Music FM március 21-én a PeCsába. Az estétől reggelig tartó partyn fellép a hazai popzene élvonala, és megpörgetik majd a közönséget a MusicKillers DJ-k is. Az sem titok, hogy a lemezjátszók mögé áll a tavalyi év legnépszerűbb műsorvezetőjének kikiáltott Cooky is.

Hol? Budapest
Mikor? Március 21.
Mennyi? 1895-2895 forint

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztiválOrszágos Pálinkafesztivál
2014. március 21-én és 22-én az Agria Park Díszkertjében rendezik meg a III. Országos Pálinka Fesztivált, ahol az ország leghíresebb és legjobb pálinkafőzdéinek nedűit kóstolhatják meg a kilátogatók. De különféle gasztronómiai és szórakoztató programok is várják a vendégeket. Aki lemarad erről az egri programról, az kimarad egy igazán jó hangulatú márciusi fiesztából.

Hol? Eger
Mikor? Március 21-22.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztiválGyőri Nemzetközi Ütős Fesztivál
Győrben nagy hagyománya van az ütős zenei életnek. 2014-ben mérföldkőhöz érkezett a rendezvény: 15. jubileumát ünnepli a hazai ütőszenei élet meghatározó seregszemléje. Az idei jubileumi fesztivál programja izgalmas és színes keresztmetszete a kortárs és tradicionális ütős zenének. A Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál idei repertoárján megjelenik a klasszikus zene, a jazz, a világzene és a kortárs ütőhangszeres játék is. A fesztivál friss és izgalmas produkciókkal, workshopokkal, kiállításokkal várja a közönséget.

Hol? Győr
Mikor? Március 21-22.
Mennyi? 1500-3500 forint

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztiválCsaládÜnnep Magyarországgal
A közös élmény és együttlét szellemében tartják meg a CsaládÜnnep Magyarországgal elnevezésű rendezvényt. A Millenárison reggeltől késő délutánig több helyszínen várják az érdeklődőket. Kicsiket és nagyokat arra buzdítanak, hogy ne csak szemlélői, de aktív szereplői is legyenek egy-egy színházi előadásnak, zenei produkciónak, sporteseménynek vagy kiállításnak. Minden generáció érdeklődési körét figyelembe véve a szervezők egyedülállóan színes programkínálatot állítottak össze, hogy itt valóban a család minden tagja megszólítva és megérintve érezze magát.

Hol? Budapest
Mikor? Március 22.
Mennyi? Nincs belépő

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztiválBudapesti Tavaszi Fesztivál
Budapesti Tavaszi Fesztivál megalapítása óta (1981) Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja. Március utolsó két hetében a magyar főváros 50-60 helyszínén kb. 200 esemény várja nemcsak a belföldi, hanem a külföldi turistákat is. A fesztivál kínálatában a komoly- és könnyűzenei koncertek mellett helyet kapnak színházi előadások, filmvetítések, szabadtéri programok és más fesztivál jellegű események is.

Hol? Budapest
Mikor? Március 21-április 6.
Mennyi?  programonként eltérő

Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztiválLEGO kiállítás, játszóház és börze
A LEGO az a játék, amit nem lehet megunni, mindig újat és újat lehet építeni belőle, csak a képzeletünk szabhat határokat. Március 21-én és 22-én rendezik meg a LEGO kiállítást a Ferencvárosi Művelődési Központban. A kiállítás mellett lesz játszóház, kreatív sarok és börze, ahol kedvező áron lehet vásárolni készleteket, figurákat, kiegészítőket és LEGO elemeket is.

Hol? Budapest
Mikor? Március 21-22.
Mennyi? 300-500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top