Szabadidő

Így lehet inspirálni a fiatalokat

Boston és San Francisco után idén több távol-keleti állomásra és Izraelbe is eljuthatnak a magyar fiatalok a Bridge Budapest segítségével. A Prezi, a Ustream, a LogMeIn és az NNG által működtetett nonprofit szervezet a vállalkozó kedvű fiatalokat inspirálná a pályázattal.

Március 7. és április 7. között jelentkezhetnek azok a fiatalok, akik marketing, design, számítógépes fejlesztés vagy sales területén akarnak tanulni a cégektől. A nyertes pályázók egy hónapot tölthetnek a legizgalmasabb informatikai cégeknél külföldön. A programba bárki jelentkezhet, aki egyetemista, vagy már befejezte tanulmányait, és szívesen lenne gyakornok a világhíres startupoknál.

Míg a magyar fiatalok San Franciscótól egészen Ázsiáig juthatnak az ösztöndíjjal, szintén a program keretében a LogMeIn, a Prezi, a Ustream és az NNG budapesti irodái külföldi tehetségeket is fogadnak budapesti irodáikban, hogy megmutassák, Magyarországon is megtalálható már a világszínvonalú üzleti kultúra. Tavaly a 200 jelentkezőből 6 tehetséges fiatal szerezhetett tapasztalatot a világszínvonalú magyar cégeknél.

Barack Obama amerikai elnök február végén a Fehér Házban fogadta az Adobe képviselőit, valamint Árvai Pétert, a magyar Prezi szoftverfejlesztő cég társalapító-vezérigazgatóját abból az alkalomból, hogy a két cég csatlakozott a ConnectED iskolai programhoz… a cikk folytatását, itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top