Szabadidő

A feleslegessé vált bútor új élete

Valahogy úgy rémlik, hogy karácsony környékén vesztettük el uralmunkat a játékok száma felett. A szerintem jól megtervezett és nem zsúfolt gyerekszobába be kellett tenni egy extra polcot – írja bloggerünk. Praktikusan oldotta meg a dolgot: egy már nem használt polcot hasznosított újra.

Nem volt kedvem sokat költeni a megoldásra, mert egy gyors internetes keresés és néhány barkácsáruház körbejárása után rájöttem, hogy ez nekünk sokba fog így kerülni, és hogy még színben is passzoljon, egy komoly nehezítő tényező. A nővéremtől kértem el végül egy feleslegessé vált, összecsukható, ámde igen ronda polcot.

Annie Sloan cream színű festékével tettem színben passzolóvá a vanília bútorokhoz. Stabil, a célra tökéletesen megfelel, és összesen 2 dl festékkel, két réteggel és egy viaszolással később már lehetett is használni. A festék ára 1500 Ft volt, mivel ezt még egy nagyon kedves festős ismerőstől vettem át, de a mostani új árakon is kb. 2500 Ft lenne a költség.

Mi kellett még? A teljes cikket a Minamole blogon találod.

A feleslegessé vált bútor új élete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top