Szabadidő

Ezredszer halt meg egy Broadway-musical sztárja

A tavaly novemberi premier óta Jefferson Mayst a Walter Kerr Színházban előadásonként nyolcszor ölték meg, azaz hetente 64 alkalommal.
Forrás: playbill.com
Forrás: playbill.com

Senki sem halt meg ilyen rövid idő alatt ennyiszer a Broadway színpadán: Jefferson Mays szerdán ezredszer hunyt el az A Gentleman’s Guide to Love & Murder (Egy úriember kalauza a szerelemhez és gyilkossághoz) című darabban, amelyet november közepe óta játszanak.

A zenés komédia egy elszegényedett férfiról szól, akinek nyolc vetélytársat kell eltennie az útból, ha hozzá akar jutni a mesés örökséghez. A darabban Mays alakítja mind a nyolc potenciális örököst: két nőt és hat férfit.

A szerdai matinét követő sajtótájékoztatón a gátlástalan gyilkost alakító Bryce Pinkham az egész társulat nevében “tiszteletbeli halotti bizonyítvánnyal” lepte meg kollégáját. A dokumentumon Mays családi állapotát és korát “változóként” tüntették fel, a halál okaként pedig Pinkham neve szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top