Szabadidő

Elválaszthatatlan barát lett a csivava és a selyemtyúk – tüneményes fotók!

Nagy eséllyel tragédiával is végződhetett volna az életük, ám szerencsére megmenekültek, és csodálatos barátságot kötöttek. Nem mellesleg pedig döbbenetesen édesek.

Penny, a kínai selyemtyúk kilenchetes volt, amikor az állatbiológusnak tanuló Alicia Williams kimentette egy kísérleti laboratóriumból, és a Duluth Állatkórházba került. Root, a mellső lábak nélkül született csivavakölyköt egy árokba dobva találták, vélhetőleg a tenyésztő így szabadult meg tőle. A kutyust ugyanabba az állatkórházba vitték be, és őt is Alicia vette gondozásába.

Roo ás Penny hamarosan elválaszthatatlan barátok lettek. A kiskutya kerekes kocsit kapott, melynek segítségével vidáman futkározik, tollas kis társa pedig folyton ott rohangál mellette. A tündéri párost először az állatkórház dolgozói és látogatói zárták a szívükbe, a Facebooknak köszönhetően azonban ma már az internetezők is megismerték és megszerették őket.

Megnézem
Összes kép (1)

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top