Szabadidő

Retrokoncert: Budapestre jön David Hasselhoff, Samantha Fox és Rick Astley

A 80-as, 90-es évek sztárjai a Hungaroringen adnak gigakoncertet.

Többek között David Hasselhoff – akiről még jégkrémet is elneveztek -, Samantha Fox, Rick Astley és a 2 Unlimited is fellép a nyolcvanas-kilencvenes évek sztárjaival turnézó produkcióban, amely augusztus 29-én a mogyoródi Hungaroringen lesz látható. A népszerű Baywatch-sorozattal világhírűvé vált amerikai színész, a jelenleg 61 éves David Hasselhoff irányításával és nevével fémjelzett retróeseményen az egykori sztár híres szuperautója, a Knight Rider-szériában látott Kitt is megtekinthető.

A Hungaroringen augusztus 29-én a korábban énekesként is slágerig (Looking For Freedom) jutott Hasselhoff mellett a fellépők között lesz a 40 milliós lemezeladási mutatóval rendelkező, a repülésről rettegő brit Rick Astley (nagy sikerei a nyolcvanas években: Never Gonna Give You Up, Whenever You Need Somebody, Together Forever), aki négy évvel ezelőtt a Papp László Budapest Sportarénában egy másik retróshow keretében állt színpadon például Paul Young, Boy George, Nik Kershaw és Kim Wilde társaságában.

Utóbbi, Kim Wilde egyik hajdani popvetélytársa, a hatalmas kebleiről híressé vált szintén brit Samantha Fox szintén eljön augusztusban a Hungaroringre: ő a Touch Me (I Wanna Feel Your Body) című dalával 1986-ban tizenhét országban volt listavezető, és összességében 30 millió albumot adott el világszerte.

Fellép a kilencvenes évek belga-holland eurodance csillaga, a 2 Unlimited is, amelynek a No Limit volt a nagy slágere, Turbo B amerikai rapper, a rendkívül sikeres popcsapat, a Snap! (The Power, Rhythm Is a Dancer) egykori frontembere, valamint a kilencvenes évek két holland popformációja, a Vengaboys és a Twenty 4 Seven, illetve a német Dj Sash!.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top