Szabadidő

Elképesztő! Így még tuti nem hallottad az amerikai himnuszt – videó

Ha flashmobról van szó, akkor nem csak táncolni lehet. Egy amerikai kórustalálkozón például 18 emeleten át énekelték a himnuszt!

Február elején Louisville-ben tartották az Egyesült Államokban állami kórusainak versenyét. Bár egész nap énekelnek, és napközben igazi vetélytársak, a Hyatt Hotelben megszállt énekesek éjfél után mind összeálltak és együtt énekelték el az amerikai himnuszt. Az előadás attól is különleges, hogy minden versenyző a saját emeletén kezdett dalolni, és a hotel 18 szintből áll, az akusztika pedig pazar.

A videó után még néhány éneklős flashmobvideót találsz!

Egy évvel ezelőtt egy könyvtár olvasóit lepték meg énekesek. Kivételesen senki nem haragudott azért, hogy néhány percre megsértették a csendet!

A svéd Loreen 2012-ben nyerte meg Euphoria című dalával az Eurovíziós Dalversenyt. Hogy a svédek azóta is mennyire büszkék az első helyre, na és  – az egyébként elképesztően bugyuta szövegű – dalra, azt mi sem mutatja jobban, mint ez 150 fős flashmob, amit egy bevásárlóközpontban adtak elő 2013-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top