Szabadidő

Hihetetlen barátság egy ló és egy szarvas között – fotók!

Parkhill, a fiatal szarvas remekül érzi magát lovak társaságában.

Egy fiatal vörös szarvas teljesen beilleszkedett egy 300 lóból álló kolóniába. Az írországi Donegal egyik mezőjén három hónappal ezelőtt bukkant fel, és azóta ott él. Eleinte távolságtartó volt a lovakkal, ám egy hét után már bátran csatlakozott hozzájuk, többek között együtt falatozik velük.

Különösen az egyik fekete-fehér színű lóval, Charlie-val jön ki nagyon jól, gyakran szaglásszák és nyalogatják egymás szőrét – jegyezte meg Billy Armstrong lókereskedő, aki a terület elnevezése után a Parkhill nevet adta a csapat új tagjának. A szarvas eleinte még elfutott, amikor jött az etetési idő, később azonban már a lovakkal együtt várta a napi adagot.

 

Armstrong és családja immár befogadta a szarvast, akárcsak a kolónia, ám elképzelhető, hogy ősz felé, amikor eljön a párzási idő, Parkhill egy kis romantikára vágyik majd, és átmenetileg elhagyja újdonsült barátait, hogy keressen magának egy nőstényt.

Forrás: Independent.ie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top