Szabadidő

Programok vasárnapra: garázsvásár és bországgyűlés

Gasztronómiai fesztivál, vagy inkább egy koncert? Összegyűjtöttünk három remek programot vasárnapra, válogass kedvedre!

Bországgyűlés
Programok vasárnapra: garázsvásár és bországgyűlésSzent Vince vértanú ünnepnapjához kapcsolódva felelevenítik a hagyományos vesszővágást, a Vince-napi áldomásivást. Az „első országgyűlés” helyszínén rendezik meg a Bországgyűlést, melynek keretében bemutatkoznak a hazai borrégiók képviselői, a borlovagrendek és egyéb szervezetek is, és szakmai konferencia keretében megvitatják a jövőre vonatkozó terveket. A gasztronómiai fesztiválon kiállítások is segítenek a magyar szőlészeti és borkultúra, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenységek és hagyományok megismerésében, népszerűsítésében.

Hol? Ópusztaszer
Mikor? Január 19.
Mennyi?
1800 forint

Kultúrzsibi Garázsvásár
Programok vasárnapra: garázsvásár és bországgyűlésA budapesti Kultúrzsibi Garázsvásár egy új, 2014. január 19-én megnyíló, fedett bolhapiac a Blaha Lujza tértől nem messze, az Osvát utca 7. szám alatti parkolóházban.
A Kultúrzsibi Garázsvásár arra biztat mindenkit, hogy fölösleges holmijait hozza el, nem feledve minden bolhapiac alaptételét: ami az egyiknek lom, a másiknak kincs lehet! És bármilyen régi, az új gazdának új!

Hol? Budapest
Mikor? Január 19.
Mennyi? 2000 forint

King’s Singers
Programok vasárnapra: garázsvásár és bországgyűlésA Győri Filharmonikus Zenekar meghívására a The King’s Singers világhírű a capella énekegyüttes vendégszerepel Magyarországon. A győri, budapesti lemezbemutató előadásai mellett Sopronban is fellép az együttes, ahol a hagyományos a capella műsorával várják az érdeklődő közönséget 2014. január 19-én, 19 órakor. A brit énekegyüttes műsorában O. Lassus, C. Kreek, J. Richafort, J. des Prez, N. Gombert, F. Mendelssohn-Bartholdy művei csendülnek fel, amelyhez különleges atmoszférát kölcsönöz a soproni evangélikus templom több évszázados épülete.

Hol? Sopron
Mikor? Január 19.
Mennyi? 5000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top