Szabadidő

Programok hétvégére: cirkuszfesztivál és esküvőkiállítás

Ismét itt a hétvége! Nézzétek meg a cirkuszfesztivál programját, az esküvőkiállítást, vagy vegyetek részt a táncfesztiválon. Szemezgessetek kedvetekre!

Programok hétvégére: cirkuszfesztivál és esküvő kiállításForralt Boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig

Negyedik alkalommal rendezik meg a Forralt Boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivált a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek az ízelítőfalatokat és a forraltbor-különlegességeiket.

Hol? Monor, Szent Orbán tér
Mikor? Január 11.
Mennyi? 3990–4990 forint

10. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Világhírű artisták, nemzetközi díjas produkciók és a cirkuszvilág színe-java látogat el a Fővárosi Nagycirkuszba a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál keretében. A januári, jubileumi cirkuszfesztiválon a Casselly család Aranybohóc-díjas elefántszáma mellett látható lesz Don Christian, Európa egyik legnépszerűbb bohóca, az ukrán The Godfathers táncos akrobatikacsoport és a több mint 4000 éves kínai cirkuszművészet legjobbjai között említett nyolctagú Diabolo Girls is.

Hol? Budapest
Mikor? Január 9–13.
Mennyi? 2000 – 11 000 forint

Programok hétvégére: cirkuszfesztivál és esküvő kiállításÁtlátszó Hang Újzenei Fesztivál

A négynapos újzenei fesztivál előadásait – a Zeneakadémián, a Fugában, a BMC-ben és a Trafóban – 2014. január 11–14. között rendezik meg. Hangszeres színház, hagyományos kortárszenei darabok, hallható kották, műfaji határtalanság… Mindez színtiszta, átlátszó hangon! Az előadások előtti műhelyfoglalkozásokon megismerkedhetnek az érdeklődők az elhangzó darabokkal, azok zeneszerzői elgondolásaival. Mindenki átélheti testközelből a kortárs kompozíciós zene sokszínű és innovatív világát.

Hol? Budapest
Mikor? Január 11–14.
Mennyi? 500–1000 forint

SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

A magyar mozdulatművészet százéves hagyományának megőrzésével és megújításával, értékeinek közvetítésével foglalkozó Orkesztika Alapítvány 2014 januárjában tizenötödik alkalommal szervezi meg a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált. A SzólóDuó Fesztivál célja, hogy a szárnyait bontogató vagy épp a tapasztalt alkotó táncosokat bátorítsa, legújabb alkotásaikat megismertesse a nagyközönséggel.

Hol? Budapest
Mikor? Január 9–12.
Mennyi? 1000–3000 forint

Programok hétvégére: cirkuszfesztivál és esküvő kiállításEsküvő Kiállítás

2014-ben ismételten megrendezik most már több mint 40 kiállítóval és még szebb környezetben a Trend 2014 esküvőkiállítást Székesfehérvár belvárosában profi kiállítókkal. Hatalmas kedvezményekkel várnak mindenkit a szervezők.

Hol? Székesfehérvár
Mikor? Január 11–12.
Mennyi? 500 forint

Évköszöntő koncert Gödöllőn

2014. január 11–12-én tartják a Gödöllői Szimfonikus Zenekar és a Budapest Saxophone Quarte újévi koncertjét a Gödöllői Királyi Kastélyban. Felcsendülnek többek között Johann Strauss, J. Horner, Mike Curtis, H. Zimmer, Piazzolla dallamai is.

Hol? Gödöllő
Mikor? Január 11–12.
Mennyi? 2700–4000 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top