Szabadidő

Ezeket a filmeket imádod majd 2014-ben

Bibliai özönvíz, űrutazó Matthew McConaughey, szerelmes hercegnő és mesehős Angelina Jolie vár idén a mozikban. Bemutatjuk 2014 legviccesebb, legromantikusabb, leglátványosabb és legizgalmasabb filmjeit.

A legnagyobb sztárparádé

Műkincsvadászok
George Clooney, a rendező összeszedte a haverokat (Matt Damon, Jean Dujardin, John Goodman, Bill Murray, Cate Blanchett), hogy George Clooneyval, a színésszel mókázzanak egyet egy a Kelly hőseire hajazó, II. világháborús történetben, amiben egy amerikai csapat műkincseket akar menteni a gaz nácik karmai közül. De hol marad Indiana Jones?
Premier: február

A legújabb tiniőrület

A beavatott
A film, ami már nem az Alkonyat, hanem egyenesen Az éhezők viadala babérjaira tör. Egy ifjúsági sci-fi könyvtrilógiából készült, amit egy nő írt, és egy rendszer ellen lázadó, fiatal lány a főszereplője, ráadásul a főszereplőnek választott Shailene Woodley van annyira bájos és természetes jelenség, hogy akár még Jennifer Lawrence kihívója is lehet a színészvilágban.
Premier: március

A legmagyarabb hollywoodi

The Grand Budapest Hotel
Budapest helyett ugyan a németeknél forgatták, és már a képekből látszik, hogy nem sok köze van szeretett fővárosunkhoz, de már a címe megmelengeti kicsi szívünket. Ráadásul a magából jó értelemben bolondot csináló Ralph Fiennes mellett annyi sztár (Jude Law, Tilda Swinton, Edward Norton, Bill Murray, Adrien Brody, Owen Wilson…) van benne, hogy ez már önmagában is garancia a szórakozásra. Ráadásul a gátlástalan nőcsábász hoteligazgató kalandjai az előzetes alapján kifejezetten viccesnek is tűnnek.
Premier: március

A legromantikusabb

Grace of Monaco
Ha valaki képes lehet visszaadni Grace Kelly ragyogását, akkor az Nicole Kidman. Épp ezért bízunk benne, hogy Monaco hercegnője jobban jár szegény Diananál, aki tavaly egy szürke filmet kapott. A Hollywoodból egy politikai viszály kellős közepébe kerülő hercegnének egy új életben kell helyt állnia, de a szerelem erejével minden akadályt legyőz.
Premier: március

A leglátványosabb

Noé
Russell Crowe játssza Noét, és Hollywood irgalmatlan pénzekből újra megteremti a bibliai özönvizet? Jöhet! Úgy tűnik, odaát ismét rákattantak a bibliai történetekre, ugyanis Christian Bale is épp Mózest játssza az Exodus című filmben, de a kettő közül szerintem Noé kalandjai tűnnek izgalmasabbnak, már csak a sok száz, ezer, bevallottan digitális állat miatt is.
Premier: március

A legcsavarosabb

Transcendence
Johnny Depp ezúttal furcsa maszkok, smink és Tim Burton nélkül jelentkezik. Egy sérült, beteg testű tudósként átmenti, betölti a lelkét a virtuális világba, amitől olyan hatalom kerül a kezébe, ami minden elképzelhető dolgot felülmúl. Mivel rendezői debütálásról van szó, ebből még tényleg bármi kisülhet.
Premier: április

A leggrimmebb

Demóna
Bár Angelina Jolie az álomgyár legnagyobb sztárja, már több mint három éve egy filmben sem láthattuk, így épp itt volt az ideje a visszatérésnek. A Hófehér és a vadász mintájára modern fantasy külsőbe csomagolt Demóna egy olyan Csipkerózsika-történet, amiben az alvó lányka helyett a gonosz Demónát tették meg főszereplővé.
Premier: május

A legszuperhősösebb

X-Men – Az eljövendő múlt napjai
Bár idén lesz új Pókember és Amerika Kapitány mozi is, az év szuperhősös ínyencsége kétségtelenül az X-Men – Az eljövendő múlt napjai lesz, amiben Hugh Jackmant visszaküldik a múltba, így egy filmen belül találkozhatnak a régi és új generációs mutánsok. A filmben fél Hollywood (Halle Berry, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy…) felvonul, és a hetvenes évek feelingje is megér egy misét, azazhogy mozijegyet.
Premier: május

A legmenőbb animációs film

Így neveld a sárkányodat 2.
Minden évben akad legalább egy mozi, amire el kell cipelni a gyerekeket, viszont gyerek híján felnőttként is garantáltan jót szórakozhatunk rajta. Idén ez a szerep az Így neveld a sárkányodat 2-nek jut, amiben Hablaty, a viking srác és Fogatlan, a sárkány felfedeznek egy jégbarlangot, benne sok száz sárkánnyal és egy rejtélyes sárkánylovassal. 3D-s családi őrület, cukibb lesz a legcukibb macskás videónál.
Premier: június

A legakciódúsabb

A holnap határa
Tom Cruise keresztezte a Transformerst a Csillagközi invázióval, a Forráskóddal és az Idétlen időkiggel. Egy olyan katonát játszik, aki folyton újraéli az idegen fajjal vívott harca utolsó napját, és ahányszor ismétli a küldetését, annál jobb szuperkatonává válik. A bájos Emily Blunt és a csavaros sztori miatt a film valószínűleg több lesz egyszerű csihi-puhinál.
Premier: június

A legizgalmasabb

Gone Girl
Ha egy filmet a Hetedik, a Zodiákus és A tetovált lány rendezője jegyez, az a minimális elvárás, hogy az év egyik legizgalmasabb mozija legyen. A Gone Girlben egy házassági évfordulóján eltűnt nő után folyik a drámai nyomozás, a főszerepben pedig az utolsó Batman előtti filmjében Ben Afflecket láthatjuk.
Premier: október

Ezeket a filmeket imádod majd 2014-ben


A legrejtélyesebb

Interstellar
Christopher Nolan (Eredet, A sötét lovag) az a fickó, aki szereti titokban tartani a filmje részleteit egészen a premierig. A hangulatkeltő első előzetesből szinte semmi nem derül ki, de annyit azért sikerült megtudnom, hogy a Matthew McConaughey-t, Jessica Chastaint és Anne Hathawayt is felvonultató film egy olyan kutatócsoportról szól, akik felfedeznek egy féreglyukat, amin keresztül az űrutazás új dimenziói nyílnak meg.
Premier: november

A legviccesebb

Dumb and Dumber To és Förtelmes főnökök 2
Idén a legnagyobb röhögőgörcsökre az év végéig kell várnunk, de ember legyen a talpán, aki eldönti, hogy a Dumb és Dumber második része vagy a Förtelmes főnökök folytatása lesz-e a viccesebb. Jim Carreyék ezúttal egyikük rég elveszett, húsz éve született gyermekének nyomába erednek, hogy új vesét kunyizzanak tőle. A Förtelmes főnökök 2 sztorijáról még nem rántották le a leplet, így csak annyit tudni, hogy mindenki visszatér benne, aki nem halt meg az első részben.
Premier: november

Ezeket a filmeket imádod majd 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top