Szabadidő

10 remek program szilveszterre

Nem tudod még, mit csinálj szilveszterkor? Segítünk! Te döntöd el, hogy télikabátban, kisestélyiben vagy épp fürdőruhában töltöd az év utolsó estéjét.
Forrás: //hajduszoboszlo.hu/
Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés
Forrás: hajduszoboszlo.hu

Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés
A szilveszteri csergetés hagyománya évszázadokra nyúlik vissza Hajdúszoboszlón, hiszen a város lakói már 1559. december 31-én kolompszóval és ostorcsattintgatással űzték vissza a Szoboszlót fenyegető török hadsereget. A hagyományokhoz híven minden év utolsó estéjén csikósok hada űzi el a „gonosz erőket” Hajdúszoboszlóról, majd nagyszabású koncertekkel és tűzijátékkal búcsúztatják az óévet.

Hol? Hajdúszoboszló, Hősök tere
Mikor? December 31.
Mennyi? Nincs belépő

Fonószilveszter
A fonós hagyományokhoz híven idén is népzenei szilveszter lesz a Zene Házban moldvai és vonós táncházzal. Reggelig tartó muzsika pezsgővel, finom vacsorával és jó társasággal fűszerezve. A házigazda zenekar, a népszerű Téka mellett idei újdonságként a Cimbaliband zenéjére is mulathatnak a résztvevők. Különleges alkalom, hogy a Cimbaliband mint táncházzenekar is kipróbálja magát.

Hol? Budapest, Sztregova utca 3.
Mikor? December 31.
Mennyi? 1600–3500 forint

Symbol Szilveszter
A Symbol Budapest méltóképpen búcsúztatja az óévet. Négyfogásos vacsorával, változatos programokkal, különböző stílusú zenével és tűzijátékkal várják a vendégeket. A belépőjegyek tartalmazzák a vacsorát, az éjféli menüt, pezsgőt és korlátlan üdítőital-fogyasztást.

Hol? Budapest
Mikor? December 31.
Mennyi? 6000 – 39 500 forint

Forrás: koszeg.hu/
Szilveszteri futás
Forrás: koszeg.hu

Szilveszteri futás
Akik sportosan szeretnék búcsúztatni az óévet, látogassanak el az év utolsó napján Kőszegre, ahol jelmezbe öltözve kocoghatnak a város történelmi belvárosában.

Hol? Kőszeg, Jurisics tér
Mikor? December 31.
Mennyi? Ingyenes

Retroszilveszter
Bulizd át a 2013-as év utolsó éjszakáját a 90-es évek legnagyobb parti slágereire. Érkezz korhű jelmezben, a 90-es évek divatját meghatározó darabokban, amelyet a szervezők tombolával jutalmaznak.

Hol? Budapest, Paulay Ede utca 2.
Mikor? December 31.
Mennyi? 2500–3990 forint

Csobbanjon bele az új évbe! – Szilveszteri medenceparti
Fergeteges buli a medencékben és a medencék partján. A fürdőben 2 helyszínen lesz szilveszteri mulatság. Fergeteges buli vízben és vízparton a medencetérben, és gálavacsora a családi fürdőszárny galériáján. A szilveszteri belépő tartalmaz egy pohár pezsgőt, egy pohár koktélt és egy pár virslit kenyérrel.

Hol? Sárvár, Vadkert utca 1.
Mikor? December 31.
Mennyi? 4000–17 500 forint

Szilveszteri Gála
Idén egy klasszikus gálaesttel készül a Szegedi Nemzeti Színház a szilveszterre. A szervezők 17.00-kor és 20.00-kor kezdődő műsorukra várják az érdeklődőket. A gálán népszerű részletek hangoznak el a Csárdáskirálynő, a Bál a Savoyban, a Marica grófnő, a Víg özvegy, a Leányvásár, a Cigányszerelem, a Cigánybáró, a Gül baba, valamint a Mágnás Miska című operettekből.

Hol? Szeged, Vaszy Viktor tér 1.
Mikor? December 31.
Mennyi? 2500–3800 forint

Forrás: eger.hu
Egri óévbúcsúztató
Forrás: eger.hu

Egri óévbúcsúztató
Látogass el Egerbe, ahol zenés-táncos évbúcsúztató bulit ígérnek mindenkinek a Dobó téren koncertekkel és utcabállal!

Hol? Eger, Dobó tér
Mikor? December 31.
Mennyi? Ingyenes

Szilveszteri bál és reneszánsz
Szilveszteri bál a 70-es, 80-as, 90-es és a 2000-es évek legismertebb slágereivel és ízletes ünnepi vacsorával. A tombolán értékes nyereményekkel és salsabemutatóval várják a vendégeket Visegrádon.

Hol? Visegrád, Rév út 15.
Mikor? December 31.
Mennyi? 11 900 forint

B. ú. é. k. 2014 a Mokos Pincészet Színháztermében
Töltsd a szilvesztert a villányi borvidéken! Szilveszterezz Palkonyán (műemléki pincefalu Villánytól 5 km-re), a Mokos Pincészet újonnan átadott, 300 fős színháztermében, elegáns környezetben, jó borok társaságában. A belépőjegy tartalmazza a welcome drinket, a pezsgőt, a svédasztalos vacsorát, az élőzenét és az éjféli vacsorát is.

Hol? Palkonya, Hegyalja út 1.
Mikor? December 31.
Mennyi? 9900 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top