Szabadidő

Karácsonyi programajánló

Az ünnepek alatt is érdemes ellátogatni egy koncertre vagy fesztiválra, akár egyedül, akár a családdal töltöd a karácsonyt!

Karácsonyi programajánlóJazzkoncert

A miskolciak karácsonyi rendezvényére az egyházak, civil szervezetek, iskolák varázsolnak karácsonyi hangulatot. December 22-én 19 és 20.30 között a Szalon-czukor színpadon lesz látható a Miskolci Smoothjazz Band koncertje.

Hol? Miskolc
Mikor? December 22.
Mennyi? Nincs belépő

Kövi Szabolcs koncertje

A koncertek vasárnap délután 15, 17 és 19 órakor órakor kezdődnek, műsoron a legújabb, Angyali sugallat című album lesz. A közönség kényelmes pihenőszékekben meditálva hallgathatja az egyórás koncertet. A jegyek kizárólag elővételben vásárolhatók meg és egy szabadon választható CD-re beválthatók.

Hol? Hatvan
Mikor? December 22.
Mennyi? 3000 forint

Karácsonyi programajánlóKabóca Karácsony

Hol máshol is lehetne jobban ráhangolódni a gyerekekkel együtt a közelgő karácsonyra, mint egy bábszínházban? A veszprémi Kabóca Bábszínház hagyományosan advent harmadik vasárnapján tartja saját előkarácsonyát. Idén már reggel 9 órától várják a családokat kézműves-foglalkozásokkal, karácsonyfa-díszítéssel, majd az Aranyszamár Bábszínház Régi karácsony című előadását tekinthetik meg az érdeklődők.

Hol? Veszprém
Mikor? December 22
Mennyi? 800 forint

Zorall Karácsonyt Mindenkinek!

Az örökzöld popslágereket ismert rocknótákkal egybegyúró Zorall karácsonyi koncertje hosszú évek óta hagyomány a zenekarnál. Szasza és csapata a készülő lemezükről is előhúz pár új dalt, köztük a különleges hangulatúra sikeredett Afrikát.

Hol? Budapest
Mikor? December 25.
Mennyi? 1500–1900 forint

Karácsonyi programajánlóPuszi együttes

A Puszi zenészei: Spenót és Lackó gitárokon, Székely Balázs hegedűkészítő-mester dobon, Tóth Marci húzóember szintetizátoron játszik, valamint DJ TG Lupin rakja a lemezeket, kapcsolgatja a japán elektronikus zenei herkentyűket, és teszi korszerűvé a megszólalást. Ötszólamú vokál, hangszercserék és koreografált színpadi mozgás dobja fel az előadást.

Hol? Budapest
Mikor? December 24.
Mennyi?
Ingyenes

Kaláka karácsonyi koncert

A Kaláka-dalok között lesznek karácsonyi énekek is a régi Szabad-e bejönni ide betlehemmel? lemezről. Az együttes tagjai meglepetést is készítenek egymásnak, és persze az együtt ünneplő hallgatóságnak. A karácsonyi koncertek állandó közreműködője a Kaláka betlehemes gitárosa, Major Gábor. Az ünnepi est vendége Sebestyén Márta.

Hol? Budapest
Mikor? December 25.
Mennyi? 1200 forint

Karácsonyi programajánlóIndoor Fesztivál

Új fesztivált üdvözölhetünk az össznépi bulik sorában, így aki valaha is azt érezte, nem bírja ki nyárig, most lazíthat: az Indoor Fesztivál a legkedveltebb magyar fesztiválzenekarok segítségével december végén megolvasztja a jeget is.

Hol? Budapest
Mikor? December 28–30.
Mennyi? 4990–13990 forint

6. Télköszöntő Fesztivál Újbudán

Az évek során hagyománnyá vált legkedveltebb és legjobban várt rendezvényekből állították össze a Télköszöntő Fesztivál programját a Fővárosi Művelődési Házban, ahol december 29-én fellép a Csürrentő moldvai együttes, Falkafolk balkáni együttes, Greenfields ír együttes, Csobán csángó együttes és a Balkán Hangja Egyesület meghívott zenekarai.

Hol? Budapest
Mikor? December 29.
Mennyi? 950–3500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top