Szabadidő

Programok hétvégére: karácsonyi forgatag és halnapok

Indul a hétvége, még ha kicsit rövidebb is lesz a megszokottnál. Ha még nem szerezted be az ajándékokat, épp itt az ideje.

Programok hétvégére: karácsonyi forgatag és halnapokGyöngyösi Advent

Kirakodóvásár és kulturális programok Gyöngyös város Fő terén. A gyöngyösi Pátzay János Zeneiskola diákjai, a Katona József úti tagóvoda gyermekei, illetve Szalóki Ági és Varga Miklós zenélnek, 21-én, szombaton pedig Rúzsa Magdi ad koncertet. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Hol? Gyöngyös
Mikor? December 13–22.
Mennyi? Nincs belépő

Karácsonyi Forgatag Kalocsán

Ami biztosan lesz Kalocsán advent harmadik hétvégéjén: fazekastermékek, horgolt ajándéktárgyak, kések, fából készült termékek, mézeskalács, szalmából készült termékek, illetve kürtöskalács.

Hol? Kalocsa
Mikor? December 16–22.
Mennyi? Nincs belépő

Programok hétvégére: karácsonyi forgatag és halnapokAdventi vásár Esztergomban

A karácsonyi készülődést még kellemesebbé tévő adventi vásár várja idén az Esztergom és környékén élőket. Decemberben újra vásározók és változatos programok színesítik a város központját. Számos kézműves és vásározó különleges portékája közül válogathatnak a kilátogatók, de az adventi vásár elmaradhatatlan velejárói, a forralt bor és a karácsonyi finomságok sem hiányozhatnak a kínálatból, melyek a délutáni koncertek és programok melletti kikapcsolódásban mindenkinek jólesnek majd.

Hol? Esztergom
Mikor? December 18–22.
Mennyi? Nincs belépő

Programok hétvégére: karácsonyi forgatag és halnapokKarácsonyi Halnapok

A karácsony előtti utolsó hétvége idén is a halnapoké Debrecenben. Ínycsiklandozó halas ételek, zamatos forralt bor és pálinka várja a látogatókat. Az adventi hangulatú gasztronómiai eseményt Debrecen városa, a Hortobágyi Halgazdaság és a népszerű Barabás Étterem évről évre nagyobb sikerekkel szervezi meg. A karácsonyi halnapokon több száz adag halétel kiosztásával a rászorulók számára is megszépítik a szeretet ünnepét.

Hol? Debrecen
Mikor? December 21–22.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: karácsonyi forgatag és halnapokMindenki Karácsonya

A szabadtéri karácsonyi vásár mindenkit ínycsiklandó finomságokkal vár, a kicsiktől a nagyokig. Az ünnepi hangulatban édes illatok lengik be a Városháza előtt felállított betlehemet és környékét, ahol nehéz a választás a bejgli, a kalács, a sült alma vagy a forralt bor között. Az utolsó karácsonyi ajándékok megvásárlására is lehetőség nyílik, mire megkezdődik a köszöntő és az ünnepi színpadi produkció.

Hol? Balatonkenese
Mikor? December 21.
Mennyi? Nincs belépő

Programok hétvégére: karácsonyi forgatag és halnapokBagdi Bella karácsonyi koncertje

A koncert címe: Öröméneklés a fogyatékkal élőknek, ahol Bagdi Bella nemcsak énekel, hanem az egyszerű, a tudatalattira ható, pozitív megerősítéseket tartalmazó dalokkal önfeledt, közös éneklésre is hív minden fogyatékkal élőt és azok segítőit, gondozóit, családtagjait.

Hol? Budapest
Mikor? December 19.
Mennyi? Ingyenes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top