Szabadidő

Programok vasárnapra: segítő vásár és boszinap

Még nincs ötleted milyen ajándékot vegyél vagy csak szeretnél kikapcsolódni vasárnap délután? Akkor ne hagyd ki a Karácsonyi Art Bazaart vagy a boszinapot!

Programok vasárnapra: segítő vásár és boszinapÁllatmenhely-segítő vásár

A szervezők várnak tárgyi felajánlásokat (tálakat, lábasokat, pokrócokat, pórázokat, nyakörveket, tápokat, bolhairtó szereket és egyéb fertőtlenítőket). Ingyenes programok a vásár alatt: arcfestés, hennafestés, kézművesműhely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, valamint játékos állat- és természetvédelmi tesztek. Hát nem jól hangzik?

Hol? Budapest, Fővárosi Művelődési Ház
Mikor?
December 15.
Mennyi? Ingyenes

Programok vasárnapra: segítő vásár és boszinapBoszinap

A nagyobbakat kézműves-foglalkozások, Harry Potter varázslóiskola, tenyér-, kártya- és viaszjóslás várja. Különleges varázslatok: angyalmuzsika; fényfürdőzés angyalokkal, KerekErdei boszorkánytitkok, angyalfodrászat. A három év alatti gyerekeknek és szüleiknek pedig Bóbita-foglalkozást tartanak. Belépés seprűvel és varázsló- vagy boszijelmezben!

Hol? Sopron, Liszt Ferenc Központ
Mikor? December 15.
Mennyi? 600–1500 forint

Programok vasárnapra: segítő vásár és boszinap10. Karácsonyi Art Bazaar

A változatos, saját kezűleg készített termékek közöt mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt. Legyen az táska, ékszer, egyéb kiegészítő vagy akár könyv, natúr kozmetikum és lakásdekoráció. Mind egyedi, kézzel készített termék, a legkedvezőbb áron, közvetlenül a tervezőtől.

Hol? Budapest, Művelődési Szint
Mikor?
December 15.
Mennyi? Nincs belépő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top