Szabadidő

Ősi szexre készül a visszatért Monty Python

A csoport tagjai újra összeállnak jövő nyáron egy londoni előadás kedvéért.

A brit komédiás csoport még élő tagjai 2014 júliusában egyetlen alkalommal a londoni O2 arénában lépnek fel. A társulat tagjai – Michael Palin, Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam és Terry Jones – bejelentették, hogy a nyolcvanas évek óta először állnak ismét együtt a színpadra. „A közönség komédiára, pátoszra, zenére és egy kis ősi szexre számíthat” – árulta el Idle, a darab rendezője.

A színpadi show-ban elképzelhető, hogy szerepel az egyik legismertebb, Halott papagáj című jelenetük is:

Több mint 30 éve annak, hogy a Monty Python tagjai utoljára együtt játszottak 1980 szeptemberében a Los Angeles-i Hollywood Bowl amfiteátrumban, és 40 éve is elmúlt már, hogy utoljára léptek együtt brit színpadra.

Az előadásba a Monty Python csoport legjobb pillanatait akarják visszahozni, ugyanakkor modern, alkalmi, vérbeli „pythoneszk” elemeket is kevernek a műsorba, és a bevált sikerszámokon kívül még sohasem játszott kabaréjelenetek is lesznek. A július 1-jére meghirdetett egyszeri műsor megrendezésében figyelembe veszik a hatalmas O2 aréna sajátosságait.

Újra együtt a nagy csapat - Fotó: MTI
Újra együtt a nagy csapat – Fotó: MTI

A jegyeket 27,50 és 95 font közötti áron kínálják majd az előadásra. Az O2 arénában 20 ezer férőhely van. Az estéről felvétel készül, így később valamilyen formában forgalomba kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top