Szabadidő

Ismerd meg Tom Hanks tíz új arcát! – Szenzációs videók!

A Phillips kapitány című túszdrámás premierfilm zseniális sztárja imád elhagyott kesztyűket fotózni, kimondja az F betűs szót egy reggeli tévéműsorban és táncra perdül egy időjárás-jelentővel. Tíz őrületes Tom Hanks-videónkkal garantált a jókedv hétvégére.

Bármikor szívesen csinál hülyét magából a show kedvéért

Aki nemcsak magyar nyelvű csatornákat néz, tudhatja, hogy a legőrültebb tévéműsorokat a Távol-Keleten és a latin nyelvterületen találja. Hanks egy amerikai spanyol nyelvű csatorna vendége volt, ahol belökdösték a csinos időjárás-jelentő mellé, hogy megtanítsák neki egy kedvesen idióta tánc lépéseit, ő pedig örömmel belement a játékba.

Aranyos, ahogy elszégyelli magát

A sztár olyan nagy hévvel sztorizgatott egy reggeli családi tévéműsorban, hogy véletlenül elhagyta száját az ilyen idősávban erősen tiltott F betűs szó, és a műsorvezetőnél jobban csak ő rökönyödött meg ezen. Elképesztően aranyos, ahogy elszégyelli magát, és elnézést kér.

Furcsa hobbija van

Sok sztár szeret fotózni (lásd Brad Pittet, akinél mindig ott a gépe), ám Tom Hanks ezen belül furcsa témát választott magának. Ha meglát egy elhagyott, magányos kesztyűt, rögtön lefotózza, és kiteszi a közösségi oldalakra, ugyanis meglátása szerint egy páratlan, gazdáját vesztett kesztyűnél semmi sem szimbolizálja jobban a nagyvárosi ember magányát.

Saját street art művésze van: Hanksy

Kevés filmsztár van, aki elmondhatja magáról, hogy létével és munkásságával egy másik művészeti ágat is inspirált. A New York-i Hanksy (aki nyilván Banksy, az ismert street art guru által inspirálva találta ki a nevet) popkulturális street art paródiákat alkot, melyek egy részében valahogy maga Tom Hanks is megjelenik.

Lélekben szépségkirálynő

Nyilván csak a Kimmel-show kedvéért forgatta le ezt a szenzációs videót kislányával, Sophie-val (akit amúgy egy gyerekszínész, Nikki Hahn alakít). Egy olyan apukát játszik benne, aki mindenáron el szeretné érni, hogy a lánya megnyerjen egy vidéki gyerekszépségversenyt. Rekeszizom-szaggatóan vicces, és az apró részletekre is érdemes figyelni (például: az autója rendszámára).

Melyik sztárt láttad már vérvétel közben?

Egyiket se? Ezen gyorsan változtatunk. Tom Hanks volt annyira vagány, hogy felvette magát vérvétel közben (amit jó szokása szerint végigdumál), és ezt a Facebook-oldalán a rajongóival is megosztotta. Amúgy a színész nemrégiben jelentette be, hogy cukorbetegségben szenved.

Mindent a rajongókért!

Azt már régóta tudjuk róla, hogy kedves fazon, ebben a vicces videóban pedig azt osztja meg velünk, hogy melyik idézeteket szokták tőle kérni a leggyakrabban. A „Fuss, Forrest, fuss!” és a „Houston, van egy kis problémánk” természetesen dobogós, sőt még a Segítség, felnőttemben előadott kis rapbetétjét is újra elmondja.

Tud és szeret is gitározni

Mint már magam is megtapasztaltam egy sajtótájékoztatón, Tom Hanks szeret a figyelem középpontjában lenni, de jó érzékkel tudja, mikor kell háttérbe vonulni. Ez a videó például egy segélykoncerten készült, ahol a színész felesége, Rita Wilson énekelt, ő pedig csendben kísérte őt gitárral a kezében, meghagyva a reflektorfényt Ritának.

Tiszteletbeli görög

25 (!) éve él boldog házasságban a görög származású Rita Wilsonnal, és már számtalanszor elmondta, hogy imádja és tiszteli a görögök kultúráját. Hogy mindez nem csak duma, bizonyítja ez a videó, ahol beállítják őt görög táncot járni, amit ő örömmel teljesít.

Egy élet filmekben

Lelkes rajongók összevágták a legjobbnak tartott filmjeiből a színész életútját, és a videóból kiderül, hogyan jutott el Hanks a Forrest Gump diplomaátadójától a Phillips kapitány tengeri túszdrámás történetéig, amit a héten mutatnak be a magyar mozik, és amiért a színész joggal várhat újabb Oscar-jelölést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top