Szabadidő

Vasárnapi programok: Káposztafesztivál és autómentes nap

Ne üljetek otthon vasárnap sem, összegyűjtöttünk nektek pár klassz programot!

Vasárnapi programok: Káposztafesztivál és Autómentes NapVecsési Káposztafesztivál
13. alkalommal rendezik meg a Vecsési Káposztafesztivált. Az ófalui templomban tartott terményáldást követően felvonulás indul a fesztivál színhelyére, ahol a főzőversenyre benevezett közel 100 csapat, népművészeti kirakodóvásár, kézműves-foglalkozások, gyerekprogramok, kiállítások, két nagy színpadon kulturális programok és egy hatalmas sörsátor várják az eseményre látogatókat.

Hol? Vecsés
Mikor? Szeptember 22.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: Káposztafesztivál és Autómentes NapEgyszeregy Magyar Mesefesztivál
Egy nap, ahol minden a meséről szól. Sok játék, verseny, arcfestés, vattacukor, kürtőskalács, móka, zene és ajándékok várják a család minden tagját. Fellép többek között az Alma Együttes, a Center Színház, Marcipán cica, Mesekocsi Színház, Szeleburdi Meseszínház és a Színházikó Társulat. Ezenkívül meseíró pályázattal, mesekönyv-, hangoskönyv-, mese-CD-, diafilm- és bábos bemutatókkal és kézművesvásárral is találkozhatnak az érdeklődők.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 22.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: Káposztafesztivál és Autómentes NapAutómentes nap – kerékpáros programok
Szeptember 22-én rendezik meg Budapesten az autómentes napot az Andrássy úton. Igaz, csak egy rövid időre, de átveszik az uralmat a kerékpárosok a BKK Kerékváros program keretében a Liszt Ferenc tér és az Opera között. Sok izgalmas program, kipróbálni való vár mindenkit, mint például a budapesti kerékpárosmozgalom történetének bemutatása képekben, bringás ügyességi pálya gyermekeknek és felnőtt kerékpárosok oktatása. Fedezd fel bringáddal Budapest belvárosát!

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 22.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: Káposztafesztivál és Autómentes NapBezárLak
Remek vasárnapi szabadidős program a család minden tagjának vagy baráti társaságoknak a BezárLak. Buda szívében elkészült az első nem alagsori, élő kijutós játék. A BezárLak működő szobái Las Vegas és Science címen futnak, a játékosoknak 60 perc alatt kell megfejteni a rejtvényeket, hogy kijuthassanak a szobákból. Különböző logikai fejtörők, feladványok és még soha nem látott, egyedi készítésű szerkezetek segítenek a játékosoknak. A jelentkezők a Las Vegasban 2-5 fős, a Science szobában 2-4 fős csapatokban próbálkozhatnak. A kijutási esély annál nagyobb, minél többen vagytok. A játék alsó ajánlott korhatára 14 év.

Hol? Budapest
Mikor? Foglalás interneten vagy telefonon
Mennyi? 1600–9900 forint
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top