Szabadidő

Downton Abbey – itt a 3. évad!

A Magyarországon kizárólag a STORY4-en látható Downton Abbey sorozat régóta várt harmadik évada hamarosan érkezik. A premier első részt, szeptember 22-én, vasárnap este vetíti a csatorna. De addig is a nézők átélhetik újra az első két évad izgalmát. Szeptember 2-től, hétköznap esténként 19:30-tól látható a sorozat.

A(z) “Melyik sorozat szereplőiről szeretnél olvasni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Szulejmán

A Downton Abbey nagysikerű angol sorozat bemutatása óta tovább hódit. Minden országban folyamatosan újabb nézettségi csúcsokat dönt. Nagy-Britanniában most forgatják a 4. évadot.

A sorozat egy kitalált helyszínen, Yorkshire-ben játszódik egy nagybirtokon, melynek neve Downton Abbey. A család V. György brit király uralkodása alatt birtokolja a downtoni birtokot.

A történet a 20. század elején kezdődik, a Titanic elsüllyedésének évében, 1912-ben; s az I. Világháború előtti boldog békeidők minden csodálatos, reményekkel teli motívuma felfedezhető a történetvezetésben. Izgalmas időszakban indul a sorozat, amikor a régi és az új találkozik, s amikor a háború a küszöbön áll, de igazán senki nem hiszi, hogy sor kerülhet rá.

Hétfőn dupla résszel indul a Crawley családról szóló kosztümös drámasorozat, mely több tévés díjat nyert, mint például Golden Globe és Emmy díjat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top