Szabadidő

Így védte gyermekét! Kikelt magából a Szulejmán sztárja – fotók

Igazi, gondoskodó apuka, aki ha kell, még a fotósokat is elzavarja az étteremből, hogy nyugodtan megvacsorázhasson kisfiával. Nézzétek meg a cuki képeket a Szulejmán főszereplőjéről és fiáról.

Nagy volt a tumultus egy törökországi étterem előtt, amikor a Szulejmán főszereplője, Halit Ergenç feleségével és gyermekével vacsorázni akartak. Ahogyan arról beszámoltunk, valósággal megrohamozták az éttermet a rajongók, amit a színész és családja jól viselt. „Köszönöm az emberek szeretetét, amikor csak tudok, beszélgetek a rajongókkal” – mondta szűkszavúan „Szulejmán”, aki azonban azt már sokkal nehezebben viselte el, hogy villogó vakuk és tucatnyi lesifotós előtt kellett megvacsoráznia kisfiával. „Egy idő után láthatóan nagyon mérges lett, hogy nem tartják tiszteletben a magánéletét. Próbált kedves lenni, és megkérni az újságírókat, hogy menjenek távolabb, de nem tették. A végén már a színész a kezével hadonászva zavarta el őket a fia mellől” – mesélte a török médiának egy szemtanú.

Nézd meg a galériát!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top