Szabadidő

ByeAlex: “Rosszulestek a gáncsoskodások”

Pihenésre és nyugalomra vágyik ByeAlex, aki alvással ünnepelte a 10. helyezést.

Lila cipőben, szürke bokalengetőben és az elmaradhatatlan sapka-szemüveg kombóban érkezett ByeAlex a tiszteletére rendezett sajtótájékoztatóra, ahol tőle szokatlanul, készségesen válaszolt az újságírók kérdéseire. „Négy napja nem tudtam aludni, szédelgek is egy kicsit” – kezdte a hipszter filozófus, aki amióta itthon van, már járt a bazilikában, és a kint készített tetoválása is gyógyul. Alex még most sem érti, miért érte annyi támadás itthon, amikor Kedvesem című dala turistacsalogatónak sem utolsó. „Kint engem szerettek, ezt a végeredmény is tükrözi. Sok külföldi a dalom hatására szeretné meglátogatni Budapestet, és szeretnének megtanulni magyarul. Úgy érzem, sikerült  népszerűsítenem az országot ezzel a dallal” – mesélte Alex a Nők Lapja Café újságírójának.

Nézd meg a sajtótjékoztatón készült fotóinkat, itt!
Nézd meg a sajtótájékoztatón készült fotóinkat, itt!

Bár igyekezett nem foglalkozni a támadásokkal, azért azt mondja, sokan megbántották. „Sokszor azt gondoltam, hogy nem elég civilizáltak a zenémre azok, akik támadtak. Még most sem értem, hogy lehetett az én dalom megosztó. Rosszulestek a gáncsoskodások, hisz annyi a bűnöm, hogy írtam egy dalt, amit elénekeltem, és sokaknak tetszett” – mondta az énekes, aki most hosszabb pihenőre megy, de ősszel saját lemezzel készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top