Szabadidő

Ő a legmenőbb szingli Bridget Jones óta

Charlize Theron Bridget Jones nyomába szegődik a Pszichoszingliben, Meryl Streep-et pedig imádjuk utálni Az ördög Pradát viselben. Ezt nézd a héten!

Hal a tortán, új részek, Erdőhegyi Brigitta énekesnő, a műsor egyik eheti versenyzőjének ajánlásával

SuperTV2, minden hétköznap, 21:40

Ő a legmenőbb szingli Bridget Jones óta

„Be kell vallanom, a Hal a tortán előtt sosem főztem, és a műsorral az is összeköt, hogy az indulása hetében én voltam az egyik vendég. Ezúttal harmadszor versenyzek, de ilyen vicces társaságban – Animal Cannibals, Lang Györgyi, Dér Heni és Bódi Csabi – még sosem voltam. Amikor először szerepeltem, nem volt időm felkészülni, de most profi segítségem is akadt, aki olyan recepteket adott, amiket biztosan magamtól is meg tudok főzni, ráadásul egyszer elő is főzte velem az ételeket, hogy gyakorolhassak és a műsor során már minden flottul menjen. Azonban hiába a szerepléseim a Hal a tortán adásokban, a magánéletben azóta sem lettem konyhatündér, és a spagettin kívül nem nagyon büszkélkedhetek semmivel. Anyukám mindig is féltett, hogy milyen pasi akar majd egy olyan nőt, aki nem tud főzni, de a sors ezt szerencsére megoldotta helyettem, hiszen olyan férfiakkal hozott össze, akik mind nagyszerűen boldogulnak a konyhában.”

Trópusi vihar

TV2, március 19, 21:35

Ő a legmenőbb szingli Bridget Jones óta

Tom Cruise kövér és szőrös mellkasú, Robert Downey Jr. átoperálja magát feketére, Jack Black pedig súlyos kábítószerfüggő. Nem, ez nem egy alternatív univerzum, hanem a Trópusi vihar című szenzációs vígjáték, ami kapásból olyan remek ál-előzetesekkel indít, melynek egyikében Tobey Maguire és Downey Jr. egymásba szerelmes, titokban homoszexuális szerzeteseket alakítanak… A film egy jó nagy fricska Hollywood arcába, és odakoppintás az elkényeztetett sztárvilágnak, ráadásul a rendezői székben az a Ben Stiller ült, akiből ki nem néztem volna, hogy egy ennyire okos és szellemes filmet képes összehozni. Kétórányi tömény nevetés.

Pszichoszingli

HBO, március 20, 21:00

Ő a legmenőbb szingli Bridget Jones óta

A szinglilétről korábban csak Bridget Jones-szerű kedves limonádék készültek, Charlize Theront pedig jó ideje már úgy ismerem, mint a nőt, akit Hollywood olyankor hív, amikor egy szomorú szemű szépségre van szüksége. Ebben a filmben mindkét tétel megdőlni látszik. Nem tudom, hogyan titkolták eddig, hogy ennek a nőnek szenzációs a humorérzéke, mert amit a Pszichoszingli főszereplőjeként levág, az egyszerűen fergeteges. A humora sötét és kegyetlen, ugyanis a film hősnőjeként itt egy gyerekkori szerelmét visszahódítani készülő, önző matrónát alakít, akit az sem érdekel, hogy az egykori kedves közben rég megházasodott és most született meg az első babája. Egyszerre szerettem, gyűlöltem és szántam őt, ami nagyon ritka kombináció.

Hannibal

STORY4, március 23, 22:00

Ő a legmenőbb szingli Bridget Jones óta

Miután Jodie Foster az Oscar-díja ellenére csúnyán cserbenhagyta A bárányok hallgatnak folytatását, végül nélküle is leforgatták Julianne Moore helyettesítésével, a Hannibalra mégsem emiatt emlékszünk vissza szívesen, hanem az olaszosan klasszikus hangulat (a film nagy része Olaszországban játszódik), a vérfagyasztóan izgalmas jelenetek (a bizarr filmvégi vacsora a csúcspont) és persze a kannibált játszó Anthony Hopkins fanyar beszólásai („Nem emberi étel az, amit itt felszolgálnak. Ezért hoztam magammal útravalót. Na és melyiket kóstolnád meg?”). A filmet különösen aktuálissá teszi, hogy áprilisban indul a Hannibal Lecter fiatalabb éveit bemutató tévésorozat is Mads Mikkelsen főszereplésével, így már csak felkészülés gyanánt is meg kell néznem.

Az ördög Pradát visel

RTL Klub, március 24, 20:00

Ő a legmenőbb szingli Bridget Jones óta

Meryl Streep éveken, sőt évtizedeken át úgy élt a fejemben, mint nagy drámai színésznő, aki folyton Oscar-esélyes szerepekben tündököl. Aztán egyszer csak mókázva énekelt egyet Görögországban a Mamma Mia kedvéért, és még ez a csacskaság is jól állt neki. Pedig nem ez volt az első kitérője a pályáján, hiszen a két évvel korábbi Az ördög Pradát visel is egy könnyed romantikus komédia, csakhogy itt a súlytalan jelleget jól ellensúlyozta azzal, hogy a szerepért Oscarra jelölték. A divatvilág Madammeját alakító színésznő gyakorlatilag új életre keltette Szörnyella de Frász figuráját, aki a divatmagazinnál gyakornokoskodó – és itt még feltűnően nem gebe – Anne Hathawayt terrorizálja a főnökeként. Gyakornoksors hollywoodi módra, tündérmeseként tálalva.

Rendőrökkel védi nejét Hajdú Péter
A Playboy leghíresebb arcai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top