Szabadidő

Vasárnapi programok: gyerek-WAMP és bringaexpó

Az első tavaszi vasárnapon ebéd előtt vagy után lehet válogatni a bringák vagy a kreatív gyerekholmik között.

Vasárnapi programok: gyerek WAMP és bringaexpóBringaexpo

Vasárnap még az utolsó napon elcsípheted a Bringaexpót, ha a napsütés meghozta a kedved a biciklizéshez, vagy a régi járgányt szeretnéd formába hozni. Egy nagy tesztpályán ki is lehet próbálni az elektromos és nem elektromos bringákat vagy tricikliket. A bringaboltok kipakolják, amijük van, és biciklisruha-bemutató is lesz. A belépőjeggyel pedig átmehettek az Utazás kiállításra is. Végre itt a tavasz, és biciklizni jó!


Hol?
Budapest, Hungexpo
Mikor? Március 3.
Mennyi? 1700–2000 forint

Vasárnapi programok: gyerek WAMP és bringaexpóWAMP Mini

Gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb-nagyobb gyerekszoba-kiegészítők – természetesen WAMP módra, vagyis egyedi dizájnerdarabok kifejezetten gyerekeknek a vasárnapi művészpiacon. A kicsiket pedig a Mocorgó Bábos Gyerektorna csapata mozgatja egész nap, repülő tölcséreket és bóbitákat gyártanak majd. Ja, és ne a Millenárisra induljatok, hanem a Váci1 üzletházba!


Hol?
Budapest, Váci1
Mikor? Március 3.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: gyerek WAMP és bringaexpóVinCE

Gondolj a jövőre is, pontosabban a jövő hétvégére! Akkor lesz ugyanis a legérzékibb borfesztivál Budapesten. Hmmmmm! Több mint 1000-féle bort lehet végigkóstolni, akik pedig tudásra is szomjaznak, azok világhírű előadókkal világhírű borokat kóstolhatnak a mesterkurzusokon és workshopokon. Itt lesz a piemonti ikon, Gaja vagy a toszkán Antinori, kóstolhatjuk James Bond kedvenc pezsgőjét, a Bollingert,  de lesznek olyan különlegességek is, mint Kína, Libanon, Törökország vagy Ciprus borai. Csak bírjuk két lábon!

Hol? Budapest, Corinthia Hotel
Mikor? Március 8–10.
Mennyi? 4000 forinttól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top