Szabadidő

A hétvégén végre kiválasztjuk az eurovíziós dalt

Szombaton végre kiderül melyik dal képviselheti hazánkat idén az Eurovíziós Dalversenyen. Vasárnap Anne Hathaway nagyon szerelmes lesz, Hugh Grant pedig rájön, hogy az élet sokkal jobb társaságban, mint egyedül. Erős hét lesz a tévében!

Vírus

VIASAT3, március 1., 21:25

A hétvégén végre kiválasztjuk az eurovíziós dalt

Emlékszünk még, amikor a kilencvenes évek közepén a fél világ attól rettegett, hogy az Ebola kiszabadul Afrikából és kiirtja a fél világot? Hollywood nagyon erős abban, hogy felerősítse a félelmeinket, sőt még rá is tegyen egy lapáttal. Nem volt ez másképp az Ebola esetében sem, amit egyszerűen átneveztek Motabának, a hatásait felerősítették, hogy még félelmetesebb legyen, és adtak hozzá egy csokornyi világsztárt (Dustin Hoffman, Morgan Freeman, René Russo…), hogy legyen kiknek küzdenie az emberiség megmentéséért. Azért a Vírus elég trükkös mozi: amikor a mikroszkóp alatt nézik a szereplők a Motaba-vírust, a képen valójában az Ebolát látjuk. A film után garantáltan kerültük egy ideig az Állatkertben az afrikai majmok ketreceit, sőt azt is meggondoltuk, kimegyünk-e egyáltalán az emberek közé. Higgyük el, a helyzet a sokadik megnézés után sem változik, szóval csak óvatosan!

A Dal – döntő, Novodomszky Éva, A Dal műsorvezetőjének ajánlásával

m1, március 2., 20:15

A hétvégén végre kiválasztjuk az eurovíziós dalt

„Sejtettem, hogy sikeres lesz a műsor, de azt talán nem, hogy ennyire. Nagyon sokan partnerek abban, hogy kiválasszuk azt a dalt, ami majd hazánkat képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az utolsó elődöntő hétvégéjén például több mint hetvenezer sms-t kaptunk, ami nagyon sok. Természetesen a dalokat már hallhatta a közönség, de egy sláger nem teljesen ugyanazt mutatja elsőre, mint amikor már sokadszor halljuk, ráadásul az előadók is sokszor változtatnak vagy magán a dalon, vagy a hozzá tartozó show-n. Persze vannak kedvenceim, de ezeket most nem nevezhetem meg, viszont annyit azért elárulhatok, hogy hozzám azok a nóták állnak a legközelebb, amiktől az embernek jó kedve lesz, ugyanakkor tartalmasak. Ami felpörget, ami feldob, amit jó hallgatni otthon vagy a kocsiban, ugyanis a legtöbbször én is az autómban hallgatok zenét vezetés közben.”

A parfüm – Egy gyilkos története, Barabás Évi, a Fókusz műsorvezetőjének ajánlásával

RTL Klub, március 2., 23:05

A hétvégén végre kiválasztjuk az eurovíziós dalt

„Ritka izgalmas darab, amiért megéri ilyen sokáig ébren maradni. Ez egy tényleg nagyon színes és nagyon szagos film, teli már-már festményszerű képekkel, és a szagost itt szó szerint kell érteni. Mindenkinek volt egy elképzelése a középkorról és arról, hogyan éltek az akkori őseink, de mindez közelében nincs annak, ahogyan ez a film mindezt bemutatja. Egyszerűen érezzük, hogy milyen szagok és ízek között élhettek az akkori emberek. Amikor én a könyvet olvastam és a filmet néztem, annyira magával ragadott, hogy azt gondoltam, itt az ideje megcsinálnom a saját parfümömet. Persze aztán odáig nem jutottam el, és fiatal lányokat sem lehet meggyilkolni az illatukért, ahogy azt a film főhőse teszi, de azért A parfümnek van ám szép üzenete is. Megmutatja, hogy az emberek természetes illata, amit annyiféle módon próbálunk elnyomni, igazán jó és vonzó tud lenni, sőt egyes elméletek szerint a szerelem kialakulásában is óriási szerepe van.”

Egy nap, Novodomszky Éva, A Dal műsorvezetőjének ajánlásával

m1, március 3., 20:15

A hétvégén végre kiválasztjuk az eurovíziós dalt

„Ezen a hétvégén véget ér A Dal, így a vasárnapom kivételesen pihenéssel telik, és már megtehetem, hogy lehuppanok a kanapémra végignézni egy igazán jó filmet. Az Egy napban leginkább az a különleges, hogy egy szerelem történetét úgy mutatja be, hogy minden kapcsolat alakulásába minden évben ugyanazon a napon nézhetünk bele, és ez számomra azért is fontos, mert az egyetemi csoporttársaimra emlékeztet. Velük annak idején évekig sülve-főve együtt voltunk, most pedig már ha nem is évente egyszer, de akkor is csak maximum háromszor-négyszer tudunk összefutni. Ilyenkor tudjuk csak megbeszélni, hogy kivel mi történt. Az Egy nap ráadásul egy romantikus film, én pedig abszolút meg szoktam könnyezni a műfaj sikerültebb darabjait, sőt azok közé tartozom, akik szerint nem az a fontos, hogy egy ilyen sztorinak feltétlenül happy end legyen a vége. Azt gondolom, hogy egy szomorú végkifejleten még jobban lehet pityeregni.”

Egy fiúról

STORY4, március 3., 21:05

A hétvégén végre kiválasztjuk az eurovíziós dalt

Van valami disznóság abban, hogy a pasik időnként milyen trükköket képesek bevetni a nők megszerzése érdekében. Persze mondjuk a leitatás sehol nincs ahhoz képest, amit Will Freeman (Hugh Grant) csinál. Magát egyedülálló apukának kiadva eljár az egyedülálló szülők klubjába, hogy ott szingli és szexi anyukákkal ismerkedjen meg. Ám arra ő sem számít, hogy közben egy kisfiú kinézi őt az anyukája számára… Mai szemmel nehéz elképzelni, hogy anno a főszereppel Brad Pittet keresték meg először, aki azzal utasította vissza az ajánlatot, hogy szerinte az ő „karaktere” nem szorulna rá ilyen aljas trükkök bevetésére a csajozásnál. És milyen igaza volt! Hugh Grant ebben a filmben mutatta meg először a szemét pasis arcát, mivel korábban egyfolytában aranyos, csetlő-botló romantikus hősöket játszott, és a filmben mellette feltűnő kisfiú az a Nicholas Hoult, aki nemrég még Jennifer Lawrence pasija volt, és mostanság olyan filmekben kapott főszerepet, mint az Eleven testek vagy Az óriásölő.

Kikészíti az élő show Mohamed Fatimát
Agárdi Szilvi: „Pál Dénes csak az enyém”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top