Szabadidő

Mi történt? Adele unalmas előadása az Oscar-gálán – videó

Unalmas és lélektelen – leginkább így lehetne a jellemezni Adele előadását az Oscar-gálán.
Oscar: Elesett, de folytatta a legjobb színésznő – fotó

Kétségtelen: Adele-nak zseniális a hangja. Az is tény, hogy a SkyFall című mozi betétdala megérdemelten kapott Oscart idén. Ám az érthetetlen, hogy a brit énekesnő miért úgy adta elő a dalát, mintha behúzta volna a kéziféket. Hiszen ebben a dalban pont akkor érkezik el a katarzis, amikor Adele kiereszti a hangját, ám erre vasárnap éjszaka hiába vártam a tévé előtt.

Jennifer Aniston kiütötte Jolie-t az Oscaron

Adele-t leénekelte az est többi fellépője, köztük Jennifer Hudson és Barbra Streisand. Hogy mégis miért várta annyira a világ Adele előadását? Nos a brit énekesnő most először énekelte élőben a Skyfallt. Az előadásától függetlenül a 24 éves énekesnő (!!!), megérdemelten elnyerte az Oscart. Ám az sokat elmond, hogy míg a legtöbb zenei produkció után állva tapsolt a közönség – például, amikor a Nyomorultak színészei énekeltek –, addig nála csak udvariasan tapsoltak.

Persze lehet, sokaknak ez a visszafogott előadás nyerte el a tetszését. Én igyekeztem megkérdezni az ismerőseimet, mégis mit gondolnak az előadásról? „Egy Adele-kaliberű énekesnőtől ez édeskevés. Ennél Keresztes Ildikó is jobban énekelte ezt a dalt az X-Faktorban…” – mondta egyik ismerősöm, míg egy másik vélemény szerint Adele produkciója egyszerűen vérszegény volt. Nektek mi a véleményetek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top