Szabadidő

Beszólt Kate Middletonnak a világhírű divatguru

Vivienne Westwood nem először tett megjegyzést a hercegnére. Jó eséllyel nem is utoljára.

Vivienne Westwood brit divattervező másfél évvel ezelőtt egy nyilatkozatában már nyilvánosan megkritizálta Kate Middletont, mondván, hogy túlságosan átlagos a stílusa, a szemsminkje viszont közönséges. A minap aztán, a londoni divathéten tartott bemutatója előtt újra beszólt a hercegnének: ezúttal azt kifogásolta, hogy túl sok ruhája van, melyeket nem használ ki megfelelőképpen.

Nem lehet mindenkinek megfelelni
Nem lehet mindenkinek megfelelni

„Úgy gondolom, nagyszerű lenne, ha gyakrabban viselné ugyanazokat a ruhákat, mert ezzel védené a környezetet és nemes üzenetet közvetítene” – fogalmazott Westwood, s hozzátette, hogy szerinte teljesen felesleges szinte tökéletesen egyforma szabású ruhákból többféle színt is tartani a gardróbban.

Mindez különösen annak fényében érdekes, hogy Katalin egyik védjegyének számít, hogy ugyanazt a ruhát több alkalommal is felveszi, illetve hogy nemcsak luxusdarabokat, de középkategóriás márkák modelljeit is szívesen hordja. Ezzel egyfelől trendet teremtett, másfelől viszont rengeteg kritikát is el kellett viselnie miatta…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top