Szabadidő

Újabb leleplező magyar celebkönyv készült

Idén, úgy tűnik, nem a névtelenségbe burkolózó dubajos sztorikkal, hanem a celebek életét összegző könyvekkel lesznek tele a boltok. Zámbó Krisztián után most Klapka György is megörvendezteti a magyarokat egy kötettel.

Újabb leleplező magyar celeb könyv készültKlapka György stílusosan az Aranyember címet adta a róla szóló könyvnek. Az előszóban így ír magáról: „Nincs ott a nevem a magyar milliárdosok listáján, sosem voltam az uralkodó elit bizalmasa, de takargatnivalóm sincs. Nyíltan beszélek a vagyonomról, a végrendeletem tartalmáról, büszkén elevenítem fel a sikeres üzleteket, és a százmilliós bukásokat sem szégyellem.

A könyvem nem pusztán tanmese, beismerő vallomás is, amely választ ad arra a kérdésre: ki az a Klapka György?” – olvasható a már előrendelhető könyv bemutatójában.

Klapka azt ígéri, hogy aki leveszi a polcról a róla szóló könyvet és végigolvassa, az belátja, hogy ő ugyanannyira playboy, kuplerájokban fellépő revütáncos, álomfőnök, mint könyörtelen üzletember, szigorú férj, gátlástalan keresztapa. „Ismerhetnek reklámguruként, de az a fickó is én vagyok, aki hajdanán embereket csempészett, nagykövetet, miniszteri titkárt vesztegetett meg, és akit Németországban rács mögé csuktak” – folytatja Klapka.

Aki nem olvasta eddig a Klapkáról szóló bulvárcikkeket, annak újdonság lesz az is, hogy az „Aranyember” olykor négy nővel osztotta meg az ágyát, mint ahogyan az is, hogy fia a drogfüggő lett.

„Valamiben azonban utánozhatatlan vagyok: a szemétből is kiásom az aranyrögöket! Életem alkonyán elárulom a siker receptjét… Klapka megmutatja, hogyan építs szarból várat!”

Forrás: Ulpius-Ház

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top