Szabadidő

Mackófesztivál után Cirque du Soleil

Budapestre érkezett gigantikus Michael Jackson-show-jával a Cirque de Soleil, de vannak még programötleteink vasárnapra!

Mackófesztivál után Cirque du SoleilMackófesztivál

Még az utolsó nap elcsíphetjük a Fővárosi Állatkertben a Mackófesztivált, ahol minden a macikról szól. Lehet tízóraizni a szíriai barnamedvével, vagy jeges jégkrémmel etetni nyilván a jegesmedvét. Aztán akár apu és anyu is beállhat a medvetánciskolába, a kisebbeknek pedig maciarcot festenek, ha van rá igény, és plüssmedve-találkozó is lesz. Ami jó hír, hogy a 14 év alatti gyerekek, ha brummogva érkeznek, ingyen mehetnek be. Brumm-brumm!

Hol? Budapest, Fővárosi Állatkert
Mikor? Február 1–3.
Mennyi? 1700–2400 forint

Mackófesztivál után Cirque du SoleilJégvirág Fesztivál

Pécsett, az egykori Zsolnay-gyár felújított épületei között nagy fesztiválozás lesz hétvégén. Ha a környéken jársz a barátaiddal vagy a gyerekeiddel, érdemes beugrani, mert mindenféle dolog lesz. Amitől összefutott a nyál a szánkban, az a csokoládéváza-készítés; ha sikerülne egy ilyet gyártanunk, biztosan tiszavirág-életű remekmű lenne. A Pirogránit-jégpályán pedig Eozin-körling címen interaktív jégszínházi bemutató lesz, ami akármit is jelent, izgalmasan hangzik.

Hol? Pécs, Zsolnay Negyed
Mikor? Február 3.
Mennyi? Vannak ingyenes és fizetős programok is

Mackófesztivál után Cirque du SoleilCirque du Soleil

Többször járt már a világhírű cirkuszshow Magyarországon, és aki már látta őket, tudja, hogy egyáltalán nem klasszikus cirkuszról van szó. Gigászi, csillogó, elképesztően akrobatikus, és alig kapsz levegőt közben, mert annyira izgulsz, hogy mindig mindenki jó helyen landoljon. Ezúttal Michael Jackson – The Immortal show-ja kerül színpadra, ahol élőben játsszák a legendás slágereket, és a világhírű énekest egykor kísérő zenészek is ott vannak a bandában. Kedden és szerdán este is megnézheted a pop királyának szentelt cirkuszi előadást, például ha valakit meg akarsz lepni születésnapjára, jó meglepetés lehet.

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna
Mikor? Február 5–6.
Mennyi? 10 000 – 35 000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top