Szabadidő

Leleplezték Diana hercegnő titkos udvarlóját

Titokzatos, több mint harminc éve készült fotó került elő a napokban az elhunyt Diana hercegnőről. Sokan találgatják, ki volt a titokzatos férfi Diana oldalán, most végre kiderül!

Mint arról mi is beszámoltunk, néhány napja egy korábban sosem publikált fotót hoztak nyilvánosságra, mely 1979–1980 környékén, egy svájci síparadicsomban készült a fiatal Diana Spencerről. A sajtó napokig találgatta, hogy ki lehet a képen látható fiatal fiú. A legtöbben Rory Scottra, Diana akkori udvarlójára tippeltek. Helytelenül.

A hercegnő életrajzírója, Andrew Morton egy brit lapban felfedte a titokzatos fiú kilétét: „A fiatalember Adam Russell, az egykori miniszterelnök, Stanley Baldwin dédunokája, aki jelenleg szarvasgazdálkodó Dorsetben” – nyilatkozta az író, aki azt is elárulta, hogy Diana és Adam egyaránt megsérültek a síúton, és a lábadozás napjaiban egymást támogatták, ekkor készülhetett a fotó is. Bár a fiú el volt bűvölve Dianától, udvarolt is neki, és később is tartották a kapcsolatot, végül nem történt közöttük semmi. Nos, egy rejtéllyel kevesebb.

Közösen lábadoztak
Közösen lábadoztak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top