Szabadidő

Eldőlt: Beyoncé lánya kapta 2012 legrosszabb nevét

Szavazásra bocsátották, melyik sztárpár babája járt legrosszabbul 2012-ben keresztnevével. A nem túl szerencsés nyertes Beyoncé kislánya lett.

A Babynames.com szavazásra bocsátotta, hogy melyik lett a 2012-es év legrosszabbul választott lányneve. A szavazók elsöprő többséggel, 47 százalékkal Beyoncé kislányát sajnálták legjobban keresztnevéért. Beyoncé babája, akiről a szülők saját honlapjukon mutatták meg az első fotókat, a Blue Ivy nevet kapta, ami szabad fordításban annyit tesz: Kék Borostyán. A szavazást kezdeményező honlap alapítója elmondta, most már csillapodtak a celebek névválasztási szokásai az elmúlt évekhez képest. Egyre kevésbé döntenek igazán őrült nevek mellett, a korábbi időszakhoz képest jobban figyelembe veszik, hogy választásukkal gyermeküknek kell majd együtt élnie. Az idei év legrosszabb fiúneve egyébként a szavazók szerint a Lion, vagyis Oroszlán lett.

Eldőlt: Beyonce lánya kapta 2012 legrosszabb nevét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top