Szabadidő

Voice: Balesetet szenvedett Berkes Olivér

Berkes Olivér éppen a pénteki élő műsor főpróbájára sietett, amikor a Koós Károly sétányon hátulról belehajtott egy autó.

Voice: Balesetet szenvedett Berkes Olivér„Még soha nem volt balesetem, így tapasztalatom sincs abban, hogyan kell kezelni egy ilyen szituációt. Csak a csattanást hallottam és a lökést éreztem” – mesélte Olivér, aki nagyon megrémült. Amikor azonban azt látta, hogy senkinek nem történt nagy baja, már más miatt kezdett aggódni: attól félt, hogy nem ér oda a ma esti adás főpróbájára.

Úgy tudjuk, hogy a baleset okozója nem Olivér volt, a vétkes fél el is ismerte a felelősséget, ám mivel betétlap egyiküknél sem volt, Olivér voice-os kártyáját használták, annak a hátuljára írták fel az adatokat és mindent, amire szükség volt.

Reméljük, a fiatal énekesen este már nyoma sem lesz a délelőtti izgalmaknak, és a tőle megszokott színvonalat tudja hozni a ma esti Voice-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top