Szabadidő

11 ok, amiért még mindig szeretjük Tom Cruise-t

Botrányok ide vagy oda, még ma is bármikor letagadhat 15 évet, lehengerlően kedves a rajongóival, és olyankor a legszerethetőbb, amikor genyó. Új filmje, a Jack Reacher kapcsán próbáltunk rájönni, miért szeretjük még mindig.
11 ok, amiért még mindig szeretjük Tom Cruise-t

11.
Hihetetlen, hogy tavaly nyáron töltötte be az ötvenedik életévét, de tizenötöt bármikor letagadhatna. Pár hete olvastam róla az első olyan cikket, amiben azt írták, hogy már rajta is meglátszanak az öregedés első jelei. Ugyan! És az a győzelemittas mosoly! Amikor nem fordul át olyan őrült grimaszba, mint az Oprah-show-ban, akkor még ma is lehengerlő. (Zoé)

10.
A fehér zokni, ing, nevetséges alsógatya kombó látványával ma már ölni lehetne, de a nyolcvanas évek videokultúrájában a Kockázatos üzlet táncjelenete anno hosszú évekre meghatározta a pasiideálomat, így át tudom érezni, mit éreznek a mai tinilányok például Robert Pattinson láttán. (Böbe)

9.
Annyit lehet hallani nyavalygó sztárokról, akik fintorognak, amikor az ember odamegy az utcán hozzájuk autogramot kérni, és a vörös szőnyegről is lemenekülnek néhány aláfirkantás után. Cruise ennek pont az ellenkezője. Pár éve Londonban volt szerencsém ott állni a vörös szőnyeg mellett, amikor Cruise megérkezett a díszbemutatóra. Fáradhatatlanul dedikált, mosolygott, és mindenkihez volt egy kedves szava. Rengeteg emberrel készített közös fotót (nekem sajnos ez nem jött össze), sőt még a szájához tartott telefonokon is üdvözölte a sorban állók kedvesét/anyukáját/rokonát. Majdnem széttépték, de egy haragos arckifejezést nem láttam rajta. (Adri)

8.
11 ok, amiért még mindig szeretjük Tom Cruise-tTom Cruise volt az a pasi, aki megszerettette velem az egyenruhákat, miután megnéztem (legalább hatszor) a Top Gunt. Ugyan nem egy vadászpilóta, de egy fess egyenruhás rendőrtiszt el is vett feleségül, és most várjuk a második közös gyermekünket. Köszi, Tom! (Szilvi)

7.
Kevés fickó magánéletén lehet annyit csámcsogni, mit Cruise-én. Válik? Nem válik? Összejött? Nem jött össze? Meleg? Nem meleg? Rengeteg szórakoztató sztárpletykát köszönhettem neki az utóbbi húsz évben. (Ancsi)

6.
Nem sok pasi hisz a számmisztikában és a babonákban, de tetszik, hogy Tom a kivételek közé tartozik. Első felesége, Mimi Rogers 1956-ban, második felesége, Nicole Kidman 1967-ben, harmadik felesége, Katie Holmes pedig 1978-ban született. E logikát követve a következő felesége 1989-es születésű lesz. Erről bizony lemaradtam. (Erika)

5.
Általában olcsó PR-duma, amikor azt mondják, hogy egy hollywoodi sztár maga csinálja a veszélyes akciójeleneteit, de róla már annyiszor mondták mindezt és annyiszor mutatták a felvételeket, hogy ő az egyetlen, akiről el is hiszem, hogy van olyan bátor, hogy saját maga lóg a világ legmagasabb épületének oldalán vagy borul látványosan a motorral. (Edit)

4.
11 ok, amiért még mindig szeretjük Tom Cruise-tFura módon olyankor a legjobb, amikor gonoszt játszik. Fantasztikus volt a Magnóliában, a Trópusi viharban, a Collateralban és az Interjú a vámpírralban is. Viszont amikor jófiút alakít, nekem kicsit uncsi. Talán csak imádom utálni őt? (Linda)

3.
Vicces, hogy ennyi siker és ilyen szép karrier után is azzal van elfoglalva, hogy a vele mutatkozók (főleg a nők) ne tűnjenek nála magasabbnak, de ettől is lesz emberi és szerethető. Kinek kell egy tökéletes pasi? Ennyi hiúság pedig a férfiaknál is belefér. (Mariann)

2.
Ritka eset, hogy egy pasi ennyire tudatos legyen és ennyi önkontrollt mutasson. Gondolom mindenki emlékszik, amikor pár éve egy vörös szőnyeges premieren meglőtték vízipisztollyal, ő pedig nem ütött, nem üvöltött testőrökért, csak fennhangon elmagyarázta a férfinak, miért helytelen, amit tett. Az biztos, hogy nem könnyű őt dühbe gurítani. (Dia)

1.
Kis cseles. Állítólag az új filmjében, a Jack Reacherben nagylelkűen vállalta, hogy a romantikus jelenetekre saját maga készíti fel csodaszép kollegináját, Rosamund Pike-ot. Persze rossz az, aki rosszra gondol. A nyilatkozata szerint csak filmeket ajánlott neki, amiktől flörtölős hangulatba kerülhet. Persze… Ez azért huncut technika, nem igaz? (Irén)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top