Szabadidő

6+1 menő filmes csaj a volán mögött

A filmekben általában a pasik feszítenek menő járgányokban, pedig vannak ám csajok is, akiknek igazán jól áll egy dögös kocsi. Bemutatjuk a legvagányabbakat.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

6 + 1 menő filmes csaj a volán mögöttA volán mögött: egy vagány kaszkadőr csaj, Kim (Tracie Thoms)
A film: Halálbiztos
A kocsi: 1970 Dodge Challenger
Néhány unatkozó filmes csaj a szünnapjukon lelép a filmforgatásról, hogy egy vidéki tanyán kipróbáljon egy legendás amerikai járgányt, a Dodge Challengert. Kölcsönkérik a tulajtól, és vad dolgokat művelnek vele. Egyikük például egyenesen a szélvédőn fekve élvezi a száguldást, csakhogy megjelenik a színen egy pszichopata csávó, aki véget vet az örömöknek. Persze három ennyire vagány nőt egy pasi sem képes megállítani.


6 + 1 menő filmes csaj a volán mögöttA volán mögött: Beatrix Kiddo (Uma Thurman)
A film: Kill Bill
A kocsi: 1997 Chevrolet C-2500 Silverado Fleetside
Ugyan a kocsi egy Buck nevű perverz szexőrült tulajdona, ám Beatrix mégis kölcsönveszi tőle a vörös lángnyelvekkel kifestett, sárga járgányt, ami nemcsak furcsa festése miatt feltűnő: egy óriási Pussy Wagon (puncimobil) felirat látható a hátulján, Uma Thurman pedig büszkén feszít benne. Nemrég Quentin Tarantino rendező bevallotta, hogy a forgatás után megtartotta a kocsit, és amikor kicsit feltűnősködni van kedve, akkor ezzel hajt ki az utakra, és a lehajtott ablakból kihajolva menőzik.

6 + 1 menő filmes csaj a volán mögöttA volán mögött: Thelma és Louise (Geena Davis és Susan Sarandon)
A film: Thelma & Louise
A kocsi: 1966 Ford Thunderbird
Az 1966-os Ford Thunderbird filmünk esetében a két nő szabadságának szimbóluma, akik a törvény, az elfuserált életük és egyikük önző és erőszakos férje elől menekülnek, miután akaratukon kívül, önvédelemből megölnek egy férfit. A nyitott tetejű Thunderbird a közös otthonukká és sajnos egyben koporsójukká is válik, amikor a film végi legendás jelenetben a szakadékba hajtanak, hogy a rendőrség ne foghassa el őket.

A volán mögött: Annie Walker (Kristen Wiig)
A film: Koszorúslányok
A kocsi: 1985-ös Toyota Corolla Coupé
Annie verdája egyáltalán nem menő, sőt kifejezetten lepukkant darab, mégis megdönti vele a „hány közlekedési vétséget lehet autóval elkövetni egyetlen perc alatt” világrekordját. Annie ugyanis egy rendőr (aki amúgy a pasijelöltje) szeme láttára hajt gyorsan, mobiltelefonozik, szemetel, nem kapcsolja be a biztonsági övét, alkoholt iszik, kaszkadőrmutatványokat hajt végre, koccan, félmeztelenül vezet, és még hosszan folytathatnánk a sort.

 

 

6 + 1 menő filmes csaj a volán mögöttA volán mögött: Sally Carrera
A film: Verdák
A kocsi: Porsche 911 Carrera
Sally meglehetősen különös jelenség a listánkon, mivel ő egyszerre sofőr és autó. A lány mégsem egy autobot a Transformersből, hanem egy élő autó a Verdák című rajzfilmből. És ha mostanáig nem tudtad, hogy az autóknak nemük is van, ebből a filmből erre is fény derül. A kékítően vakító Sally Carrera csinos darab, és fel is kelti a Villám McQueen nevű ősmacsó autóversenyző/versenyautó figyelmét…

 

 

6 + 1 menő filmes csaj a volán mögöttA sofőr: Maggie Peyton (Lindsay Lohan)
A film: Kicsi kocsi – Tele a tank
A kocsi: 1963-as Volkswagen Beetle
Herbie-t, a kicsi kocsit valójában Lindsay Lohannek teremtették. A lány – akinek remélhetőleg már rég elvették a jogosítványát – igazán rászorul egy intelligens, öntudattal bíró autóra, ami akkor is hazaviszi őt, amikor öntudatlanul tántorog ki valamelyik hollywoodi partiról. Ebben a filmben egyenesen NASCAR versenyre megy Herbie-vel, aki szerelmes lesz az új Beetle-be.

 

+1

A sofőr: itt nincs, de aki a kocsit mossa, az Elizabeth Halsey, tanárnő (Cameron Diaz)
A film: Rossz tanár
A kocsi: Chevrolet Corvette
Elizabeth Halsey nem egy nagy autós. A munkába járáson kívül kb. arra használja kocsiját, hogy a suli parkolójában betéphessen benne az iskolai szünetekben. Ha a vezetés nem is erőssége, nála figyelemfelkeltőbben nem sokan tudnak kocsit mosni, főleg akkor, amikor az így gyűjtött pénzből szilikonmelleket szeretne csináltatni magának. Ilyen egy igazi, vérbeli tanerő!

 

 

Ilyen autó kell a nőknek?
94 éve vezet autót a 102 éves asszony

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top