Szabadidő

11 ok, amiért szeretjük Ben Afflecket

Még részegen is cuki, van valami huncut a mosolyában, és tudja, hogy a kamera túloldala jobban áll neki. Új filmje, Az Argo-akció kapcsán tucatnyi lányt kérdeztünk arról: miért szeretik Ben Afflecket?
11 ok, amiért szeretjük Ben Afflecket

11.
Én azért szeretem, mert Géza, és azon kívül, hogy nem bírom a szakállas pasikat, hihetetlen, hogy neki megbocsátom Az Argo-akcióban, sőt kifejezetten szexi. Azért is bírom, mert van agya, nagyon okos pasinak tartom, ami már önmagában szexi. Ráadásul ilyen fiatalon rendez is, nem elégszik meg azzal, hogy odaáll a kamera elé. És én a Dogma óta azt is tudom, hogy még humorérzéke is van. (Eszter)

10.
Kívülről ő tűnik az egyik legjobb hollywoodi apukának, csillió aranyos gyerekes fotó van róla. Ésésés van az állán cuki gödröcskéje, ami a jópasiság egyik alapfeltétele. (Zsuzsi)

9.
Egész egyszerűen ő a legjóképűbb színész odaát. Minden attribútumnak birtokában van, ami egy jó pasit jópasivá tesz: magas, jó felépítésű, szálkás izomzatú, melegbarna szemű, dús hajú. Igaz, viszonylag vékony szájú, de neki ez áll jól. Szabályos az arca, de még épp kellően karakteres ahhoz, hogy ne váljon belőle Ken-baba utánérzés. Sugároz valamiféle intellektuális-érzelmi mélységet, de nélkülöz minden lágyságot, szentimentalizmust. Van annyira kemény, nyers, hogy bele lehessen szeretni, és épp annyira van szíve, hogy ne lehessen kiszeretni belőle. Határozottnak, férfiasnak és önfejűnek tűnik, de abból a kategóriából, akit azért le lehet venni a lábáról. Hát nem ez a legjobb kombináció? (Zita)

11 ok, amiért szeretjük Ben Afflecket

8.
Bele lehet szeretni a mosolyába. Van benne valami huncutság. (Anikó)

7.
Neki jót tesz az idő. Ha választ akarnék adni arra, hogy miért szeretem, akkor azt hiszem azért, mert ki tudott törni az eddigi szépfiús skatulyájából, és tudott váltani, amikor kellett. Ezáltal sokkal jobb filmeket ad a jó mozit szerető közönségnek. (A nőknek is. Mert az is csak egy sztereotípia, hogy a nők csak a romantikus filmeket szeretik. Persze azt is, de azért még mi is szeretjük a jó filmeket.) (Andrea)

6.
Lehet bírni azért, mert játszott egy csomó Kevin Smith-filmben, vagy mert jó krimit rendezett első nekifutásra (Hideg nyomon). Mindezen felül a múltjának kitörölhetetlen része az az interjúnak indult tévéfelvétel, ami Kanadában készült 2004-ben az egyik filmje promóciós körútján. Valószínűleg egy emberes ivászat után eshetett be a beszélgetésre, mert az ilyenkor szokásos körök helyett ölébe kapta a ledér öltözeteiről és az állandó kacarászásáról ismert francia anyanyelvű riporternőt, majd az állapotához képest egészen korrekt standup-előadással szórakoztatta el, miközben a fejét a mellein pihentette. Részeg híresség ritkán ilyen emberi és szórakoztató egyszerre, de a másnapi-harmadnapi ébredés és a józan helyzetfelmérés után nem lettünk volna a helyében. (Nóra)

5.
Szeretem a sokoldalúságát, ráadásul egész normális háromgyerekes apuka vált belőle az irgalmatlanul ciki benniferség után. Nem gondoltam volna. (Enikő)

 

4.
Talán páran pont ezért tartják gázosnak, de én imádom benne, hogy annak idején képes volt egész oldalas újsághirdetésekben szerelmet vallani Jennifer Lopeznek. Nekem bejön az effajta túlcsorduló romantika. (Viki)

3.
Az a jó benne, hogy kicsit olyan, mint Sandra Bullock, csak pasiban. Értsd: olyan mint a jó fej szomszéd srác, laza és szimpi! Amúgy meg Daredevilként éppúgy el tudtam fogadni, mint az Apja lányában kisgyermekes apukaként! (Orsi)

2.
Szeretem benne, hogy rájött: a kamera túloldala jobban áll neki. Ugyan a Good Will Hunting ötletéből és az abban nyújtott alakításából már látszott, hogy nagyon tehetséges, de az azt követő romantikus és hősszerepei ezt feledtették. Azokban egyáltalán nem szerettem. Szerintem nem tett jót a karrierjének a Jennifer Lopez-es korszaka. A Hideg nyomon és a Tolvajok városa után viszont újra elkezdett érdekelni, és remélem, hogy Az Argo-akció is ezt a minőségi fejlődést követi. (Ági)

1.
Ha valaki ilyen merészen képes hülyét csinálni magából, mint Affleck ebben a “F*cking Ben Affleck” című videóban, ráadásul fél Hollywood asszisztálása mellett, az csak ultra jó fej lehet. (Timi)

 

 

 Mozikban Az Argo-akció!
Kém, de nem James Bond. Ben Afflecket George Clooney bízta meg Az Argo-akció megrendezésével, és Ben nem volt rest a főszerepet is magára osztani. “Úgy éreztem, gyorsan kontaktot kell szereznem ennek a filmnek a rendezőjéhez, és meggyőznöm őt. Végül sikerült vele beszélnem és muszáj volt igent mondania” – mesélte nevetve. A film egy komoly témát, egy megtörtént eseményt dolgoz fel, meglehetősen szokatlan és izgalmas formában. A CIA a hetvenes években egy ügynököt küldött a lázadásoktól és Amerika-ellenességtől forrongó Iránba, hogy kiszöktessen féltucatnyi bujkáló amerikait, és ezt a feladatot úgy oldották meg, hogy magukat hollywoodi forgatócsoportnak álcázták, akik egy sci-fihez keresnek egzotikus helyszíneket az országban. Az irániak félrevezetéséhez még sajtótájékoztatót is tartottak Los Angelesben, színészeket szerződtettek, újsághirdetéseket vásároltak… A film egyik oldalon feszült thriller egy csoport halálra ítélt ember utolsó esélyéről, a másik oldalon pedig vicces szatíra Hollywood bizarr működéséről, és ez a két, látszólag ellentétes dolog egyáltalán nem oltja ki egymást. A film máris hatalmas siker Amerikában és az Oscar-díjak egyik legnagyobb esélyeseként emlegetik.

 

Negyedik gyereket is akar Ben Affleck
Strandolni vitte három lurkóját Ben Affleck

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top