Szabadidő

Tévésorozatként folytatódhat a Twilight?

Most, hogy befutott a mozikba az utolsó rész, adja magát a kérdés: lesz még folytatás? Hollywoodban tévésorozatként is szívesen látnák Belláékat.

Tévésorozatként folytatódhat a Twilight?A könyvek írónője, Stephenie Meyer úton-útfélen megkapja a kérdést: ír még valaha Alkonyat-regényt? A rajongók számára jó hír, hogy nem zárkózik el teljesen a gondolattól, de erre nem mostanában kerülhet sor, az egyszer biztos. „Kicsit elegem lett a vámpírokból. Jelen pillanatban nem érzem azt, hogy lenne okom visszamenni Forksba. Ugyanakkor azt sem merem teljes bizonyossággal kimondani, hogy ez sosem fog megtörténni. Nehéz őket elengedni, ugyanis közel állnak a szívemhez. Amit biztosan tudok, az csak annyi, hogy most van egy csomó nem vámpíros történetem, ami még elmondásra vár” – mondja kissé reménykeltően, ám sokan azt suttogják, hogy Meyer már javában tervezgeti Renesmee és Jacob szerelmének történetét…

Újraforgatják?

A franchise jogait nyár óta birtokló Lionsgate stúdió vezére mindenkit megnyugtatott, hogy Meyer nélkül nem folytatják a filmeket, ám ha az írónőnek lennének még ötletei, ők nyitottak mindenre. A stúdiónál a remake lehetőségét is kizárták, de amerikai filmes bloggerek szerint a Lionsgate nem véletlenül fizetett óriási vagyonokat (412 millió dollárt) januárban a Twilight-jogokat birtokló Summit felvásárlásáért, és titokban öt év múlva újraindítanák a szériát új szereplőkkel, egy kicsit felnőttesebb (lásd A szürke ötven árnyalatát) stílusban. Azt is rebesgetik, hogy az egyik fontosabb szereplő kaphatna egy saját filmet, így a Macskanő vagy az X-Men kezdetek – Farkas után a Twilight-franchise-ot is spin-offokkal gazdagítanák. Ezen állítások egyikét sem erősítették meg hivatalos forrásból.

 

 

Sorozat a farkasokról

A legtöbb érv jelenleg egy Alkonyat-tévésorozat mellett szól, erre rengeteg tévécsatorna volna vevő. A sztori itt nem a központi trióra fókuszálna, hanem korábbi mellékalakok és új szereplők lépnének előtérbe. A legtöbb pletyka szerint a farkasfamíliát állítanák a középpontba. Várhatóan a stúdiónál előbb-utóbb úgyis bejelentik, mi lesz a Twilight jövőjével. Annyi azonban biztosnak tűnik, hogy Robert Pattinsont, Kristen Stewartot és Taylor Lautnert idén láthatjuk utoljára Bellaként, Edwardként és Jacobként. Hacsak a sors nem akarja másként…

Twilight-hét a Nők Lapja Cafén!

November 15-én bemutatják az utolsó Alkonyat-részt! Ne maradj le semmiről! Hírek, érdekességek, videók, kulisszatitkok minden nap a Nők Lapja Cafén!
Tévésorozatként folytatódhat a Twilight?
– A legfurcsább Twilight-kütyük – csak mániákusoknak
– 15 kulisszatitok az utolsó Twilight-moziról
– Ilyen volt! Ilyen lett! Ennyit változtak a film szereplői
– Csinálj a pasidból Robert Pattinsont!
– Akiket imádunk, de nem ismerünk! A Twilight szinkronhangjai – videó
– Kristen Stewart: „Amióta élek, anyuka szeretnék lenni”
– Nézz bele az utolsó Alkonyatba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top