Szabadidő

Demcsák élő adásban kapott röhögőgörcsöt

A Mokka műsorvezetője képtelen volt abbahagyni a nevetést élő adásban.

Demcsák adásban kapott röhögőgörcsötTizenhat éve van a pályán, de ilyen még nem esett meg Demcsák Zsuzsával: a Mokka műsorvezetője élő adásban kapott röhögőgörcsöt. Szerencsétlenségére Zsuzsára egy komoly téma közben jött rá az iszonyatos nevetés. Épp a szarvastámadásról volt szó, ám amikor szóba került a párzási időszak, nem tudott uralkodni magán. „A téma természetesen nem vidám, és nem is vidáman kezdtünk… viszont később megpróbáltuk a hátterét is kibontani annak, hogy mi történik a szarvasokkal párzási időszakban. Kárász Robinak pedig volt egy félreérthető mondata, amit megpróbáltam helyesbíteni, és utána gyakorlatilag visszafojthatatlanul tört elő belőlem a nevetés. Röhögőgörcsöt kaptam!” – mesélt a történtekről Demcsák.

Nem ő az egyetlen, aki így járt, az interneten számtalan videót találhatunk, melyben nem tudják abbahagyni a hahotázást a műsorvezetők. Nézzétek meg az összeállítást, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top