Szabadidő

Jön a legdrámaibb Batman-film

Tévéajánlónkban nemcsak mi, hanem tévés műsorvezetők is elmondják: mit érdemes nézni a héten! Most Gönczi Gábor avatott be minket batmanes titkába, és Müller Attila mondta el, hogy házi jacuzzija ötletét az Amerikába jöttemből nyúlta.

A sötét lovag, Gönczi Gábor ajánlásával

Jön a legdrámaibb Batman film

RTL Klub, október 22., 21:00
Gönczi Gábornak az RTL Klub Fókuszának vezetése mellett jut ideje az aktív zenélésre is, és a Smile zenekarral van egy közös titkuk: „Már régóta van közös bevonulózenénk, amit mi csak a bandánk Batman-hívójelének nevezünk. Amikor a dal megszólal, rögtön tudjuk, hogy mindjárt mi következünk.” Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen ahogy szinte minden fiú, Gábor is kisgyerek kora óta szimpatizál a Denevéremberrel. „Bár én inkább mindig is Star Wars-fannak számítottam, szerintem nem volt olyan barátom, akit ne ihletett volna meg Batman ruhája vagy a menő autója. Ráadásul a filmek is jól sikerültek, A sötét lovag pedig a legdrámaibb mind közül, amihez nagyban hozzájárult Heath Ledger alakítása is, aki sajnos már nem élhette meg a bemutatót.”

Amerikába jöttem, Müller Attila ajánlásával

Jön a legdrámaibb Batman film

VIASAT3, október 23., 18:35
Müller Attila, a Fátylat rá! műsorvezetője annyit röhögött már az Amerikába jöttem című filmen, hogy közben még lakberendezési tippeket is volt ideje gyűjteni: „Van a filmben egy jelenet, amiben Eddie Murphy szolgája titokban jacuzzit vesz a lakásba, és onnan tévézik. Amikor ezt láttam, azonnal tudtam, hogy én is ezt akarom. Mindenki azt hiszi, hogy ez valami luxusdolog, de körbenéztem a neten, és lehet ilyen felfújhatósakat kapni egészen baráti áron. Tök nagy flash onnan tévézni. Amikor a barátaim meglátták, először meglepődtek, de utána rögtön ők is akartak egy ilyet. (Nevet.) Hölgytársaságban különösen kellemes benne üldögélni.” Persze Attilának akad más kötődése is a filmhez: „Én is dolgoztam anno gyorsétteremben, szóval eléggé át tudom érezni, mit éreznek ott a napi gürcölés során.”

8 mérföld, Müller Attila ajánlásával

Jön a legdrámaibb Batman film

VIASAT3, október 25., 21:25
Bár Müller Attila sosem rappelt, de hét éven keresztül volt saját zenekara, a Stylaw, és az ott szerzett élmények közel vitték ahhoz a világhoz, amit az Eminem főszereplésével készült 8 mérföld bemutat. „Az énekes srác, Csépai Gábor barátom, akit még a Szeress most című sorozatból ismertem, egy az egyben ilyen 8 mérföld-karakter. Iszonyatosan jó freestyle rapper, és neki köszönhetően én is belekóstolhattam kicsit ebbe az életbe. A filmet is azért szeretem nagyon, mert rá emlékeztet. Rengeteg olyan közös bulink volt, ahol én rászaxofonoztam, ő pedig rárappelt a VJ-re. A film is annyira őszinte, mint az a világ, ahol játszódik. Látszik, hogy Eminem nem akarta kiszínezni a dolgot, hanem olyannak mutatta be az életét, amilyen volt.”

Szerelem második látásra

Jön a legdrámaibb Batman film

m1, október 27., 20:15
Emma Thompson és Dustin Hoffman együttműködése annyira gördülékenyre sikeredett a 2006-os Felforgatókönyv forgatásán, hogy ők ketten úgy döntöttek: újabb közös filmet fognak készíteni. Mivel Anglia egyik legjobb színésznőjéről és az Egyesült Államok egyik legmegbecsültebb színészéről van szó, az ő esetükben még az sem jelenthetett akadályt, hogy a forgatás idején Hoffman már hetvenegy, Thompson pedig negyvenkilenc éves volt, műfajnak pedig a romantikus vígjátékot választották. A Szerelem második látásra az utolsó esélyekről szól, vagyis arról, hogy sosem szabad feladni, és a szerelem akkor is ránk találhat, amikor az élet minden oldalról épp jó nagyot rúg belénk. Hoffman és Thompson egyszerűen passzolnak egymáshoz, a véletlen találkozásból kibimbózó szerelmet pedig egyszerűen jó nézni. Kíváncsiskodók a film végi esküvői bankettes jelenetben Emma lányát, Gaia Wise-t is felfedezhetik a pár asztalánál ülve.

Ray

Jön a legdrámaibb Batman film

STORY4, október 28., 22:10
Ha hisszük, ha nem, Hollywood sokáig Denzel Washingtont próbálta meg rávenni a soullegenda, Ray Charles eljátszására, ám miután a sztár sokszor kikosarazta az alkotókat, más felé fordultak. Ma már el sem tudnánk képzelni a filmet mással, mint Jamie Foxx Oscar-díjas játékával, aki szinte nem is eljátszotta Ray Charlesot, hanem átalakult a zenésszé. A legenda szerint a forgatáson egy szemprotézissel gyakorlatilag napi tizennégy órára folyton megvakíttatta magát, és a filmben látható/hallható zongorajátékért tényleg ő felelős. Egy időben rendszeresen eljárt az öreg Ray-hez is, de aztán rájött, hogy nem segít neki sokat, ha a fiatal énekes eljátszásához az öreget tanulmányozza. A valódi Ray Charles ugyan már javában betegeskedett a forgatás idején, de úgy hírlik, hogy a film első vágott változatát még meg tudta nézni a halála előtt, és nagyon tetszett neki, amit látott.

Közös családi fészkét árulja Gönczi Gábor és Tatár Csilla
A fiad legjobb barátai: mesehősök az iskolatáskáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top