Szabadidő

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

Az 1 perc, és nyersz! alig egy hónap után tűnt el a képernyőkről, így nem volt időnk megunni. Balázs most új részekkel tér vissza, a hétvégén pedig szombaton és vasárnap is vár minket az X-Faktor.

1 perc és nyersz

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

 

RTL Klub, október 1., 19:10
Mit várhatunk?
Erős nézettséget hozott, mégis kb. egy hónap után az RTL Klub abbahagyta az A Minute to Win című amerikai formátum magyar változatát, az 1 perc és nyersz című műsort. Tették ezt azért, hogy a nézők nehogy ráunjanak a játékos feladatokra (ez nem is történt meg), és később időről időre elővehessék a vetélkedőt. Úgy tűnik, ennek most jött el az ideje. Ezúttal is Balázs vezetésével lehet WC-papírt gurigázni, érméket pöckölni és más izgalmas ügyességi feladatokat végrehajtani, természetesen pofás nyereményekért. A jókedv garantált!
Miért nézd meg?
Mostanság leginkább műveltségalapú vetélkedőket láthatunk a tévében, ezért is számít üde színfoltnak az ügyességre épülő 1 perc és nyersz.
Figyeld!
Nyugodtan nézz meg minden részt, nem fogsz ráunni, ugyanis október végén az RTL Klub ismét leváltja a vetélkedőt A kód című új formátumra, amit szintén Sebestyén Balázs vezet majd.

Egy rém modern család

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

 

RTL II, október 2., 19:30
Mit várhatunk?
Oké, a „rém” szó csak azért szerepel a címben, mert Al Bundy, vagyis Ed O’Neill is szerepel a sorozatban, de amúgy ennek a szériának semmi köze a nyolcvanas évek kultikus sitcomjához. Egy ún. egykamerás, mockumentary sorozatról van szó, ahol a szereplők gyakran beszélnek a kamerába, és egyébként három család életébe pillanthatunk betekintést, ami igazából egyetlen, hatalmas famíliának tűnik. Brillírozó színészek, hatalmas poénok és csodás karakterek. Az RTL II húzósorozata megérkezett!
Miért nézd meg?
Multikulti, tradicionális, meleg… Ebben a sorozatban ez mind megfér egyetlen családban.
Figyeld!
Bármily hihetetlen, a sorozat duci meleg srácát alakító Eric Stonestreet párja a való életben a gyönyörű Charlize Theron.

12 majom

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

 

STORY4, október 3., 22:05
Ha még nem láttad:
Mi történik, ha valaki keresztezi a Száll a kakukk fészkére című filmet az időutazással? Megszületik a 12 majom! A jövőben egy brutális vírus majdnem teljesen kipusztítja az emberiséget, de a túlélők visszaküldenek egy embert a múltba, hogy megállítsa a kór elterjedését. Csakhogy hősünket elmeháborodottnak nézik (lehet, hogy az is?), és egy elmegyógyintézetből kellene megszabadulnia ahhoz, hogy végrehajtsa tervét. Bár a filmben Bruce Willis is zseniális, Brad Pitt alakítása az, akire mindenki emlékszik. A csapzott hajú, egyfolytában forgó szemű őrült szerepében szinte fel sem lehet ismerni Hollywood legnépszerűbb ikonját. Jelölték is érte Oscarra.
Miért nézd meg?
Bruce Willis a heti mozibemutatók egyikében (Looper – A jövő gyilkosa) is időutazót játszik, de megtette ezt már korábban is, a 12 majomban, ami a karrierje egyik legszebb mozija.
Figyeld!
A film egy kb. félórás, csupa fényképekből álló 1962-es francia kisfilm remake-je. Az eredetit itt tudod megnézni. Érdemes.

A Da Vinci-kód

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

 

TV2, október 5., 21:20
Ha még nem láttad:
Gyilkosság a Louvre-ben, a szálak pedig a katolikus egyház felsőbb köreihez vezetnek. Ezek a hangzatos mondatok bőven elegendők voltak Dan Brown regényíró számára, hogy bestsellert varázsoljon regényéből, A Da Vinci-kódból. A könyv és a filmváltozat egyik legfőbb erőssége, hogy valós történelmi eseményeket kever a fikcióval anélkül, hogy ezt a néző tudomására hozná, és végig annyira okosnak tűnik, hogy bárkivel elhiteti a felállított teóriáit. Robert Langdon professzor (Tom Hanks) ebben a filmben egyenesen a kereszténység alapjait kérdőjelezi meg egy thriller formájában.
Miért nézd meg?
Mert 2005–2006 környékén A Da Vinci-kód olyan volt, mint mostanában A szürke ötven árnyalata. Mindenki ezt olvasta, és mindenki a filmváltozatot várta.
Figyeld!
A sztori legfélelmetesebb figurája kétségtelenül az önmagát (szó szerint is) ostorozó Silas, aki Paul Bettany félelmetes alakításában kel életre.

Elrabolva

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

 

RTL Klub, október 6., 21:05
Ha még nem láttad:
Liam Neeson már erősen közeledett a hatvanhoz, amikor magára vállalta egy bosszúálló apa szerepét, aki Párizsban öl halomra egy csomó albán gengsztert, hogy visszaszerezze tőlük az elrabolt lányát. A film leginkább azért működik, mert pofonegyszerű. Van egy hihető és szerethető apafigura Liam Neeson képében (a film után mindenki ilyen apukát akar), akiért izgulunk, hogy vajon halálra tud-e pofozni minden útjába kerülő rosszarcú albánt. Véres és izgalmas akciófilm, aminek szíve is van.
Miért nézd meg?
Tökéletes felkészülést jelent az egy hét múlva mozikba kerülő Elrabolva 2.-re, amire a pasid majd úgyis elrángat magával.
Figyeld!
„Nem tudom, ki vagy. Nem tudom, mit akarsz. Ha váltságdíjat, el kell mondjam, hogy nincs pénzem. Viszont van egy sor egészen speciális képességem, melyek a hosszú karrierem során rakódtak rám. Képességek, melyek rémálommá tesznek engem az olyanok szemében, mint te. Ha elengeded a lányomat, akkor végeztünk. Nem kereslek meg, nem állok bosszút. De ha nem, akkor megkereslek, rád találok és megöllek.”

Dupla X-Faktor – Mentorok háza

Balázs visszatérése és dupla X-Faktor

 

RTL Klub, október 6., 19:30 és október 7., 20:00
Mit várhatunk?
Két lépésen már túl vagyunk az élő show-k elindulásáig, ám most jön talán a legnehezebb. A nehezen kiválasztott jelentkezők immár a kategóriájuknak megfelelő csapatokba tömörülnek, ahol a leendő mentoruknak kell eldöntenie, közülük kiket visz magával az élő show-ba. A helyszín itt nem a színpad, hanem az ún. mentorok háza, ahol senki sem számíthat már a közönség lelkesítő tapsára, és ez az a pont, ahol egy rosszul elkapott nap miatt még az igazán tehetséges indulók is könnyen elvérezhetnek. Az RTL Klubon szombat és vasárnap este is ellátogatunk a mentorok házába!
Miért nézd meg?
Vajon melyik mentor melyik gárdával dolgozhat idén? Ha el akarják kerülni az ismétlődést, akkor már nem olyan nagy a választék…
Figyeld!
A mentorok vajon lecserélik segítőtársaikat? Keresztes Ildi valószínűleg igen, ugyanis az előző évadnál még a férje osztotta neki a tanácsokat…

Vége az RTL legsikeresebb műsorának!
Dögös ötvenes hasított az X-Faktorban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top