Szabadidő

Olvass bele A sötét ötven árnyalatába!

Itt az alkalom, hogy beleolvass a most megjelent regénybe! Anastasia Steele és Christian Grey útjai újra keresztezik egymást, de vajon sikerül-e végre sarkára állnia a lánynak az akaratos milliárdossal szemben?

Olvass bele A sötét ötven árnyalatába!Alaposan megosztotta a női olvasókat Magyarországon is A szürke ötven árnyalata, amit egy negyvenes tévéproducer írt, miután megihlette az Alkonyat-sorozat. Az erotikus olvasmány körül hatalmas a felhajtás világszerte, és bár több mint 40 millió kötetet adtak el a sorozatból, sokak szerint egy csapnivaló leányregény az egész sok szexjelenettel felturbózva. Az viszont biztos, hogy divatba hozta a nőknek szóló erotikus regényeket, több olvasónk fantáziáját sikerült beindítania, és ha valaki belejön, lehetetlen letenni.

A második rész, A sötét ötven árnyalata a napokban fut be a boltokba, ebben a nagy szakítás után újra egymásra talál a két főszereplő, Anastasia Steele, a frissen végzett diáklány, aki már nem is olyan ártatlan, és a jóképű, ifjú milliárdos, Christian Grey, aki eleinte csak játékszerként tekintett a lányra.  

A könyv elején Anastasia kísérletet tesz arra, hogy önálló életet éljen, egy kiadónál kezd dolgozni, de a sötét lelkű milliárdos újra megkísérti, egymásba gabalyodnak, és megpróbálnak normális párkapcsolatot kialakítani egymással.

Christian viszont nem változik meg egy csapásra, továbbra is kényszeresen uralkodna a lányon. Egyik első lépésként a biztonság kedvéért megveszi az egész kiadót, ahol a lány az első munkáját kapta, és az sem kerüli el a figyelmét, hogy a főnöke a kelleténél jóval bizalmaskodóbb Anastasiával. Ha érdekel, hogyan kezeli ezt a lány, és sikerül-e végre kiállnia magáért, akkor nézz bele a könyv harmadik fejezetébe, amit csak a Nők Lapja Cafén olvashatsz teljes egészében még a megjelenés előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top