Szabadidő

Itt a gyenge fagy és a zúzmarás köd

Megérkezett a fagy. Az ország bizonyos részein péntek hajnalban már 0 fok körüli hőmérsékletet mértek.

Itt a gyenge fagy és a zúzmarás ködA szerda este érkező hidegfront mögött jóval hidegebb levegő áramlott hazánk térségébe, ennek és a felszakadozott felhőzetnek köszönhetően péntekre virradóra több helyen volt talaj menti fagy. A Bakonyban –0,7 fokot mértek. Nem dőlt hidegrekord, ellenben északon helyenként zúzmarás köd képződött. Pénteken csapadékra már nem kell számítani, a fátyolfelhők mellett országszerte sok lesz a napsütés. 
Szombaton a déli, délnyugati szél helyenként megerősödhet. Északon néhol gyenge esőre is számítani lehet, délen csak időnként növekszik meg erősebben a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. A legalacsonyabb hőmérséklet 3–10 fok között várható. A maximumok szombaton és vasárnap is 18 és 23 fok között lesznek.
Vasárnap eleinte főként északon jelenik meg több felhő, ott néhol eső, zápor is előfordulhat, de később ott is csökken a felhőzet. Délen túlnyomóan napos idő várható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top