Szabadidő

Obama tett keresztbe a fiatalok esküvőjének

Fél éve tervezték a tökéletes esküvőt, amit Obama váratlan látogatása borított fel. A legrosszabbat megúszták végül, és az elnök felesége kézzel írt levélben kért bocsánatot.

Utólag már nem bánják

Egy fiatal amerikai párnak sikerült kiválasztania a tökéletes esküvői helyszínt fél évvel az esemény előtt, egy olyan skanzent, ami a 19. századi amerikai vidéki életet mutatja be.

A kültéri múzeum olyannyira idilli helyszínnek bizonyult, hogy az amerikai elnök csapata hirtelen felindulásból úgy döntött: ők és éppen ott tartanak egy gyors kampánygyűlést, pont ugyanazon a napon, adta hírül a Gawker hírblog. 

A menyasszonnyal túrázott a vendégsereg

„Ilyen a mi szerencsénk, pont az a hely kellett az elnöknek, amit mi kiválasztottunk magunknak” – nyilatkozta utólag az ifjú férj. Végül annyira nem jártak rosszul, mert mire a szertartásra sor került, az elnök emberei elhagyták a skanzent, de ez csak az utolsó pillanatban derült ki.

Addig az összes kelléket kerülő úton, gyalog kellett eljuttatniuk a helyszínre, és végül az egész vendégsereg és menyasszony is így érkezett meg. Három lány segített a ruha uszályát cipelni, de szerencsére a menyasszonyi ruha megúszta a túrát.  

Obama tett keresztbe a fiatalok esküvőjének

Mégis megérte

Az elnök azért gondoskodott róla, hogy kárpótolja a fiatal házaspárt, hagytak nekik egy kis nászajándékot: egy ezüsttálat, egy ezüstpoharat és egy kézzel írt üdvözletet Michelle Obamától, amiben az elnöki pár szép és hosszú közös életet kíván nekik.

A friss házasok utólag nem bánják, hogy így történt, de a férj azért megjegyezte, hogy az életre szóló adómentességnek még jobban örült volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top