Elhunyt II. Erzsébet hűséges társa

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hivatalos közleményben tudatták az alattvalókkal, hogy elhunyt II. Erzsébet kedvenc corgi kutyája, Monty, aki még a londoni olimpia megnyitó ünnepségén is főszerepet kapott.
2012. 09. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Erzsébet 1944-ben, a 18. születésnapjára kapta élete első corgiját, egy ritka walesi kutyafajtát. Susannak keresztelte el, azóta az uralkodó valamennyi corgi kutyája Susan leszármazottja. Eddig 11 volt belőlük, és nem csak az olimpia megnyitóján szerepeltek a kedvencek, köztük a most eltávozott Monty, hanem részt vettek hivatalos fogadásokon is. A királynő akkor vetette be őket, amikor a vendégek különösen idegesek voltak, izgultak. Akkor a kutyusok előreszaladtak a vendégekhez, akik „elájultak" attól, milyen édesek, és közben észre sem vették, hogy Erzsébet megérkezik és kötetlenül csevegnek vele.

Monty-t egyébként Sandringhamben a királynő kastélyának kertjében hantolják el, ahol Susan és az azóta elhunyt kutyusok nyugszanak. A királynő mindegyik kedvencének egy kis síremléket állított, rajta a nevükkel, születési és halálozási évszámukkal. 
További képek!

 
Elhunyt II. Erzsébet hűséges társa
 
Elhunyt II. Erzsébet hűséges társa
Címkék: kutya II. Erzsébet
Olvass tovább

Hozzászólások