Szabadidő

A világ összes érzelme egy baba arcán – videó!

Vigyorog, fintorog és bánatos – az összes emberi érzelem lejátszódik a kisbaba arcán ébredés után. Nézd meg 60 másodpercben!

A világ összes érzelme egy baba arcán - videó!Könnyen sztárrá válhatnak a kisbabák és gyerekek manapság, elég, ha a szüleik felveszik őket mobiltelefonnal, és már megy is valamelyik közösségi oldalra. Persze a sztársághoz cukinak is kell lenni, mint legutóbbi kedvenceinknek, az egyszerre bugizó ikerbabáknak.

Olivér apukája, Brian tette fel ezt a rövid videót az internetre, amiben a kisfián arcán tényleg minden emberi érzelem lejátszódik egy perc alatt. A szkeptikus kommentelők szerint a kisbaba egyszerűen csak kakil, de a büszke apuka letette a nagyesküt, hogy a felvétel után ellenőrizte a kisbaba pelenkáját, ami tiszta volt.

Minden jó, ha jó a vége – az utolsó másodpercekben elvonulnak a felhők a kis Olivér feje fölül, és csak mosolyog. Nézd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top