Szabadidő

Luxushajóval északon és délen

Világszerte nő azoknak a száma, akik a hagyományos tengerparti nyaralás helyett inkább egy luxushajón töltik a szabadságukat. Vannak, akik egyénileg utaznak, míg mások szívesebben csatlakoznak csoporthoz.

A magyar utazási irodák közül elsőként a Vistánál nyílt lehetőség csoportos, magyar idegenvezetős tengeri hajóutak foglalására. Az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttük, hogy kinek és miért érdemes ezeket a hajóutakat választania.

Luxus hajóval északon és délen

 

    1. Egyedülálló élmény egy 8 napos körút során több országot megismerni úgy, hogy a ki- és becsomagolással sem kell bajlódnunk az út során, hiszen ugyanazzal az egy „úszó szállodával” jutunk el egyik városból a másikba.

    2. A csoportos hajóutak esetén az utazás Budapestről indul, és kényelmesen, busszal vagy repülővel jutunk el a kikötőbe.

    3. A hajóút során garantáltan nem lesz időnk unatkozni. Ha éppen nem egy-egy új várost vagy természeti csodát fedezünk fel, akkor a hajón válogathatunk a számtalan szórakoztató-, sport- és relaxációs program között.

    4. Tapasztalt, magyar nyelvű idegenvezető áll segítségünkre az egész utazás során.

    5. A kikötői városlátogatások és kirándulások magyar nyelven vezetett, baráti hangulatú programok.

    6. Az utazás költségei jól kalkulálhatóak előre, hiszen a részvételi díj magában foglalja a Budapest – kikötő – Budapest transzfert és a magyar nyelvű csoportos kirándulásokat is – természetesen a szállást, ellátást és a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények nagy részének használatát beleértve.

    7. Ha egyedül vágunk neki az útnak, akkor sem fogjuk egyedül érezni magunkat, hiszen társasággal utazunk.

Luxus hajóval északon és délen

    +1

    A bor- és gasztronómiai hajóúton a helyi látványosságok mellett az adott országok gasztronómiájába is bepillanthatunk. Többek között pugliai olívaolajat, görög borokat és isztambuli baklavát is kóstolhatunk.  

    +2

    A varázslatos norvég fjordokhoz szeptemberben lesz alkalmunk elutazni. A hajóút során egészen pazar természeti szépségekben lesz részünk, elmerülhetünk a norvég fjordok misztikus és méltóságteljes világában.

    +3

    Vadonatúj úti cél a Vörös-tenger! Az út során Egyiptom, Jordánia és Izrael látnivalói között válogathatunk, és megismerhetjük a Vörös-tenger lenyűgöző víz alatti világát is. Mivel az utazás novemberre esik, remek lehetőség, hogy elmeneküljünk az itthoni szürkeségből és meghosszabbítsuk a nyarat.

    A részletes programokat és árakat itt találod:

     

     

     

     

     

     

    Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top