Szabadidő

Zavarnak a babafotók a Facebookon?

Egy új alkalmazás abban segít, hogy ne kelljen az ismerőseid babafotóit nézegetned a Facebook-üzenőfalon. Helyettünk nézegethetsz például szalonnát.

Zavarnak a babafotók a Facebookon?Azok kedvéért, akiket zavar, ha a Facebook-üzenőfalat görgetve folyamatosan az ismerőseik cuki és kevésbé cuki gyerekeiről készült fotókkal találják magukat szembe – melyeket a büszke szülők gyakorlatilag mértéktelen mennyiségben képesek gyártani és feltölteni –, amerikai programozók kifejlesztették az Unbaby.me alkalmazást.

A böngészőre telepíthető bébimentesítő felismeri a babafotókat és automatikusan lecseréli őket más témájú, így például állatos vagy épp ételfotókra. Így előfordulhat például, hogy egykori általános iskolai osztálytársad alvó újszülöttjének képe helyett egy gusztusos szalonnaszeletről készült felvétel jelenik meg. 

Az alkalmazás egyelőre csak a Google Chrome böngészővel működik. Mi pedig türelmetlenül várjuk az idézetmentesítő és a politikamentesítő alkalmazást is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top