Szabadidő

Színházzal indul a huszadik Sziget Fesztivál

A Sziget színházi és cirkuszi programokkal is várja az idei fesztiválozókat. A porondszínházon színészek, artisták, stand up comedysek, énekesek lépnek fel. Ők már a hivatalos fesztiválidő előtt, a mínusz egy és nulladik napon kezdenek.

Augusztus hatodikán, hétfőn, Cseh Tamás emlékére a Születtem Magyarországon 2. emlékestre hív a Magyar Teátrumi Társaság. A több mint két éve elhunyt zeneszerző és énekes emlékére összeállított emlékkoncerten népszerű és kevésbé ismert dalokat hallhatunk Udvaros Dorottya, Cserhalmi György, Tompos Kátya, Für Anikó, Holecskó Orsolya, Nagy Péter, Szegezdi Róbert, Kálloy Molnár Péter előadásában. A színházi koncertet a dalok szövegírója, Bereményi Géza rendezte. A zenekart Hrutka Róbert vezeti.

Színházzal indul a huszadik Sziget Fesztivál

 

Augusztus hetedikén, kedden, az Ákos-turné koncertje előtt 18:30-kor a La Mancha lovagja című regény sajátos változatát láthatjuk. A Magyar Teátrumi Társaság és a Békéscsabai Jókai Színház nem mindennapi produkciójában artisták, zenészek, színészek és táncosok mutatják be Cervantes művét a színház és a cirkuszi világ ötvözetében. A valóság és az álom egyvelegét adják a monumentális képek, az élőzene és a csodák halmaza – ígéri a rendező Fekete Péter. A szélmalommal megküzdő lovag szerepében Cserna Antalt, hűséges társaként Csomós Lajost, Aldonzaként pedig Lapis Erikát láthatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top