Szabadidő

Magyar lány a legszebb olimpikon?

"Talán a legszebb versenyző az olimpiák történetében" – írta egy amerikai lap Jakabos Zsuzsanna úszónkról.

Magyar lány a legszebb olimpikon?Az olimpiák története talán legszebb versenyzőjének nevezte Jakabos Zsuzsát az amerikai COED Magazine.

Az elsősorban értelmiségi férfiaknak szóló szórakoztató újság internetes változata alaposan alátámasztotta állítását: képgalériában 83 fényképet közölt a Londonban már harmadik olimpiáján szereplő magyar sportolóról. A mellékelt írás szerzője szerint „elképesztő melléfogás”, hogy a magazin figyelmét eddig elkerülte a brit fővárosban 400 méter vegyesben és 200 méter pillangón versenyző pécsi úszónő.
Hogy a hibát kijavítsa, az újság megígérte olvasóinak, hogy sokat fog még foglalkozni „az egyik legszebb lánnyal, akit valaha láttunk”.

Jakabos Zsuzsanna
kedden az ötödik legjobb eredménnyel jutott döntőbe 200 m pillangón, ezzel élete első egyéni döntőjét úszhatja majd. Szerda este drukkolhatunk érte, hogy a sportteljesítményéről is ódákat zenghessenek a lapok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top