Szabadidő

A neten már megkérték Csernoviczki Éva kezét

A közösségi oldalakat elárasztották az első magyar érmeket szerző sportolóknak szóló gratulációk. Nemcsak a magyarok, de külföldiek is elismerően szóltak hazánk új hőseiről, egy amerikai férfi például feleségül kérte Csernoviczki Évát.

“Marry me”

Bronzérmes cselgáncsozónkat egy Christopher Hugh nevű amerikai férfi arra kérte az Twitteren, hogy menjen hozzá feleségül. „Marry me Csernoviczki Éva” – írta a közösségi oldalon az ismeretlen. Arra azért nem vennénk mérget, hogy Éva igent mondana a lánykérésre.

Kanadában is Szilágyiról beszélnek

Polgár Judit, minden idők legjobb női sakkozója, elsőként gratulált a 22 éves vívónak, Szilágyi Áronnak. „Az első magyar arany! Szilágyi Áron vívásban nyert Londonban. Nagyszerű megélni azt a pillanatot, amikor valaki nyer. Ez az eredménye a kemény munkának!” – írta büszkeséggel Twitter-oldalára sakkozóbajnokuk. De nem csak a gratulációk járták be a világot. A sokak által ismert „buszos sztori” még az Egyesült Államokig és Kanadáig is eljutott. „A friss olimpiai bajnok magyar vívó próbált felszállni az egyik buszra. A szervezők elkérték az akkreditációs igazolványát, mire a fiú elővette az aranymedálját. Hát, felengedték…” – osztotta meg a már általunk is ismert történetet az amerikaiakkal és a kanadaiakkal egy Torontóban élő sportproducer, Bruce Arthur.

 A neten már megkérték Csernoviczki Éva kezét

Gyurta Dani a csajok kedvence

A magyar énekesnő, Lola a vívásról ugyan nem, de Gyurta Dani szerepléséről beszámolt követőinek a Twitteren. „Gyurta Dani menő! Gratulálok neki a negyedik helyezéshez!” – ecsetelte az énekesnő, aki azért sajnálatát fejezte ki, hogy vízilabdásaink az első meccsen kikaptak a szerbektől. Még a magyar miniszterelnök sem feledkezett meg Szilágyi Áronról, az eredményhirdetés előtt pár perccel az alábbi szöveget tette közzé Facebook-oldalán. »Ide veled, régi kardunk! – Szép volt, Áron, hajrá magyarok!”

“Olimpiai érmekben gazdag szép napot mindenkinek!”

Kevésbé harcosan, de annál kedvesebben buzdít az interneten Kozma Orsi, akinek Twitter-bejegyzéseiből arra következtetünk, hogy hétvégén szinte egyetlen magyar érdekeltségű versenyt sem hagyott ki. Az énekes nemcsak az aranyérmes Szilágyi Áronnak, de az ezüstöt bezsebelő Ungvári Miklósnak is gratulált. „Olimpiai érmekben gazdag szép napot mindenkinek!” – nyitotta már a hétfői napot Kozma Orsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top