Szabadidő

Megdőlhet a hidegrekord!

Nemrég még a 40 fokokkal birkóztunk, ám most hétvégén készítsük ki a gumicsizmákat és az esőkabátot!

Megdőlhet a hideg rekord!Izzadtunk, kapkodtuk a levegőt, jobb esetben csobbantunk a strandon vagy a Balatonban. Hát ezektől egy időre elbúcsúzhatunk, és a szekrény aljára került hosszú gatya és pulcsi jöhet megint. Nem kell majd gondolkodni, hogy akkor most vegyünk-e harisnyát az irodába vagy ne.

Szombaton jön egy markáns hidegfront az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint, és több napra oda a kánikula. Aki még 35 fokban akar strandolni, menjen szombaton az Alföld déli részére, de északnyugaton örülhetnek, ha 25 fok lesz. Aztán délután leszakad az ég és feltámad a szél, esőkabáttal érdemes készülni a heves zivatarokra.

Vasárnap esők, záporok édesítik meg a hétvége utolsó napját, de nagyon sok eső nem lesz, ahogy olyan nagy meleg sem. Valószínűleg mindenhol 30 fok alatt marad a hőmérséklet: vasárnap 22–28, hétfőn 21–27, kedden 21–26 fok várható. Legalább kapunk majd levegőt éjszaka, és tudunk aludni, hogy felkészülhessünk a hét közepére, amikor újra visszatér a meleg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top