Szabadidő

Gordon Ramsay szállodában balhézott

Ismét áll a bál a mocskos szájú sztárszakács, Gordon Ramsay miatt. A brit séf új műsorát augusztusban kezdik vetíteni az Egyesült Államokban, ám néhány szereplő már most jelezte: Gordon túlságosan megalázta őket.

Gordon Ramsay szállodában balhézottHotel Hell néven augusztusban indul Gordon Ramsay új műsora, amelyben a sztárszakács lepukkant hoteleket látogat meg. Az új valóságshow-ban Ramsay próbálja megváltoztatni a tulajdonosok hozzáállását, üvölt velük, ha kell, és nem ritkán a mosdóban rókázik egy gusztustalanság láttán. Az első részt augusztus 13-án vetítik, de már láthatjuk az előzeteseket.

Egyes lapértesülések szerint néhány szereplő már most balhézik, mondván: Ramsay megalázta őket a forgatáson. A műsort sugárzó csatorna nem reagál a vádakra. A panaszkodók többsége olyan tulajdonos, akik pénzt kérnek a vendégektől, miközben penészes a fürdőszoba és mocskos az ágy.

Magyarországon általában Viasat3 szokta adni Ramsay műsorait. Ám egyelőre úgy tudjuk, a csatorna nem tervezi a szállodás show megvásárlását. Július 14-től szombat délelőttönként ismételik majd Gordon Ramsay – A konyha ördöge című műsort, illetve ősszel újra adják A pokol konyháját is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top